Over dit artikel

ZorgWiel is een kleinschalige zorgorganisatie die zich richt op gehandicaptenzorg in de regio Arnhem/Nijmegen – Noordoost-Brabant – Noord-Limburg. De organisatie hecht veel waarde aan persoonlijk contact tussen medewerkers en bewoners. Ook betrekt de organisatie mantelzorgers en familieleden van de bewoners bij hun dienstverlening. Zo zijn ze samen verantwoordelijk voor de zorg van de bewoners.

Bert Vedder, directeur en bestuurder bij ZorgWiel, vertelt waarom de organisatie heeft gekozen voor de dienstverlening van AAG.

Vraag van klant

ZorgWiel focust zich op kleinschalige woonvoorzieningen waarbij aandacht voor de bewoners centraal staat. Om de organisatiekosten zo laag mogelijk te houden, hebben zij besloten hun administratieve taken uit te besteden aan AAG. Hierdoor blijft er meer geld beschikbaar voor de dagelijkse zorg en ondersteuning en kan ZorgWiel de kleinschaligheid beter waarborgen.

Oplossing van AAG

Bij de oprichting van ZorgWiel in 2015 heeft AAG geholpen de administratieve kant van de organisatie op te zetten. Sindsdien verzorgt AAG de financiële, personeels- en salarisadministratie voor ZorgWiel. Daarnaast heeft AAG de organisatie begeleid bij de selectie van een roosterpakket en ondersteunt AAG ook bij de planning & roostering van het personeel.

Waarom AAG

Onze Raad van Toezicht is soms kritisch over de kosten van het uitbesteden van onze administratie. En dat mag ook; het in huis houden van sommige taken kán goedkoper zijn. Maar dat maakt de administratie wel kwetsbaar wanneer een medewerker vertrekt. Dat risico willen we niet lopen; continuïteit is van groot belang. Daarom betalen we liever iets meer voor goede dienstverlening bij een stabiele partner. Een langdurige relatie dus.

Meerwaarde van AAG

AAG heeft specialisten in diverse aspecten van de bedrijfsvoering. We kunnen voor allerlei zaken bij hen terecht en hebben één aanspreekpunt, een accountmanager die me eventueel kan doorverwijzen naar een andere AAG-expert.

Onze medewerkers zijn enthousiast, betrokken en vakkundig. En dat is AAG ook.

Bert Vedder Directeur en bestuurder ZorgWiel

Deel deze referentie

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met mij op!

Rob van Griensven manager sales & accountmanagement
06 51223978
r.vangriensven@aag.nl