Over dit artikel

Voor de meesten ligt de zomervakantie alweer achter ons. De herfst is in aantocht en daarmee brengen we ook weer de workshop jaarovergang onder de aandacht.

Het einde van het jaar is een mooi moment om de wijzigingen in de wet- en regelgeving op het gebied van personeels- en salarisadministratie met u door te nemen. Waar moet u allemaal rekening mee houden? En hoe verwerkt u deze wijzigingen in uw softwarepakket van Visma Raet (Beaufort/Gemal) en AFAS Profit? Wij vertellen het u graag tijdens de workshop Jaarovergang 2021-2022.

 

Programma

Het volledige programma wordt binnenkort samengesteld naar aanleiding van de actualiteiten van Prinsjesdag. In de volgende nieuwsbrief leest u er meer over.

In de namiddag wordt er aandacht besteed aan de software afhankelijke jaarovergang en nieuwe ontwikkelingen (RAET of AFAS) waardoor de groep gesplitst zal worden.

Het wordt weer een leuke interactieve sessie waarbij we u met behulp van presentaties, heldere uitleg en naslagwerk klaarstomen voor het nieuwe jaar. Natuurlijk ontvangt u, zoals u van ons gewend bent, de handige “Checklist Jaarovergang”.

 

Data en locaties

Als gevolg van de COVID-19 maatregelen organiseren we de workshops Jaarovergang bij Van der Valk Hotels. Hieronder treft u de datums en locaties aan.

  • maandag 29 november 2021 in Zwolle
  • dinsdag 30 november 2021 in Vught
  • donderdag 2 december 2021 in Maastricht
  • maandag 6 december 2021 in Vught
  • dinsdag 7 december 2021 in Rotterdam

 

Meer informatie

Klik hier als u zich wilt inschrijven of als u meer wilt weten over deze Workshop Jaarovergang 2021-2022.

Blijf op de hoogte! Meld u aan
voor de AAG Nieuwsbrief.

Aanmelden

Deel dit artikel

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met mij op!

Judith Pennings