Zorgvastgoed speelt een hoofdrol binnen uw zorgorganisatie. Het vastgoed moet voldoen aan de hoge verwachtingen van uw doelgroep en uw medewerkers. Daarnaast moet het ook een positieve bijdrage leveren in kwalitatieve, functionele en financiële zin. Presteert uw vastgoed op (een van) deze factoren niet goed of niet genoeg? Dan zijn wij er voor u.

Optimale vastgoedperformance

Het belangrijkste doel van onze specialisten is om uw vastgoed optimaal te laten presteren. Of het nu gaat om verkoop of verhuurconceptontwikkeling, taxaties, financiële vastgoedanalyses of het beheer en onderhoud van uw vastgoed, wij gaan graag voor én met u aan de slag.

Strategisch vastgoedmanagement

Jaren geleden begonnen wij met ‘Lange termijnhuisvestingsplannen’. Nu zijn wij koploper in vastgoedmanagement voor de zorg. Wat we anders doen? Wij werken sámen met u vraagstukken uit, zonder daarbij de doelgroep uit het oog te verliezen. Dat is belangrijk voor de kwaliteit en het draagvlak binnen uw organisatie. Uiteindelijk is het proces er ook altijd op gericht dat het u ‘eigen’ wordt. U krijgt gedegen (financiële) analyses, actuele kennis en ervaring. Zo wordt het proces van doelgericht kiezen en loslaten van activiteiten, markten en producten makkelijker. Het is het startpunt voor strategisch vastgoed. Dit levert het hoogste rendement op uw vastgoed op en maakt de weg vrij voor nieuwe en andere mogelijkheden.

Ik heb interesse in dit onderwerp

Meer weten over Vastgoed & Huisvesting? Neem contact met mij op!

Bram Baselmans