Onze klanten over ons

  • "Staat midden in het zorglandschap"
  • "Brengt nieuwe ideeën en daagt uit"
  • "Is deskundig en doorgrondt snel"

Wat motiveert u elke dag weer met plezier naar uw werk te gaan? “Mijn administratie verwerken” of “Mensen helpen en zorgen dat er goed voor ze gezorgd wordt”?

Uw medewerkers doen niets liever dan met zorg bezig zijn. Zonder al die bijzaken. Schoonmaken gebeurt al door een professioneel schoonmaakbedrijf. En ook de beveiliging van uw pand heeft u al uitbesteed. Dat is logisch. Maar wat doet u eigenlijk met uw administratie? Heeft u er wel eens aan gedacht om dit uit te besteden? Het bespaart u en uw medewerkers een hoop tijd en moeite. Bijvoorbeeld wanneer medewerkers de cliëntinformatie niet meer zelf in hoeven te voeren. Deze extra tijd kunnen ze dan aan de cliënt zelf besteden.

Onze mogelijkheden

Wij kunnen dit voor u regelen. We zorgen ervoor dat u een keer degene bent die ontzorgd wordt. Zodat u geen uren meer hoeft te besteden aan uw administratie, maar iedere ochtend bij het opstarten in één overzicht ziet hoe uw organisatie ervoor staat. Een optimalisatieslag voor uw bedrijfsvoering!

Altijd inzicht met AAG Analytics

Wanneer u (een deel van) uw administratie uitbesteedt aan AAG, krijgt u toegang tot AAG Analytics. Via deze krachtige online analysetool, ontwikkeld op basis van Microsoft Power BI, heeft u dag en nacht inzicht in uw managementinformatie. U kunt onze standaard zorgtemplates gebruiken, en ze helemaal naar uw smaak aanpassen. U bepaalt zelf op welke manier u en uw medewerkers informatie krijgen over financiën, personeel, productie en zorg. Zo zorgen we voor een oplossing, helemaal op maat gemaakt voor u.

Meer weten?

Meer weten over Outsourcing van AAG? Download de brochure via onderstaande button.

Download de brochure Outsourcing van AAG (PDF, 3.05 Mb)

Soms is het efficiënter en effectiever om bepaalde bedrijfsactiviteiten uit te besteden.

Joris Wetzer Joris Wetzer accountmanager

Ik heb interesse in dit onderwerp

Bent u benieuwd hoe onze klanten outsourcing via AAG ervaren? Kijk hier:

Voordelen

We delen onze kennis en ervaring met u

Uw management-informatie is overzichtelijker

U krijgt meer continuïteit

U bespaart tijd en geld

U heeft meer aandacht voor de inhoud

Uw wendbaarheid verhoogt

Onze specialisten

Meer weten over de outsourcingsoplossingen van AAG? Neem contact met mij op!