Meer over Zorgeloos outsourcen

Wijzigingen in wet- en regelgeving, grote diversiteit in financierings- en opbrengstenstromen, technologische innovaties… Voor zorgorganisaties is het een flinke uitdaging om, in de waan van de dag, toch aandacht te hebben voor zaken die belangrijk en bepalend zijn voor de toekomst. Soms is het efficiënter en effectiever om bepaalde bedrijfsactiviteiten uit te besteden. Dan is het fijn om te kunnen vertrouwen op een partner aan wie u uw hele administratie uit handen kunt geven.

Onze mogelijkheden

Met de outsourcingsformule van AAG kiest u ervoor om slimmer te gaan werken: kostenverlagend, flexibel en afgestemd op uw behoeftes. Wij verzorgen graag uw:

  • financiële administratie
  • zorgadministratie
  • personeelsadministratie
  • salarisadministratie

De aard en omvang van onze dienstverlening kan daarbij variëren. Wat u uitbesteedt en wat u zelf blijft doen? Die keuze is aan u. Natuurlijk is onze dienstverlening op elk gewenst moment uit te breiden of aan te passen.

Voordelen

  • Kostenbesparing: onze goed getrainde medewerkers, efficiënte werkprocessen en overeenkomsten met softwareleveranciers houden de kosten laag.
  • Continuïteit: uw administratie blijft niet liggen als uw medewerker ziek is of verlof heeft.
  • Meetbare prestaties: in de outsourcingsovereenkomst leggen we alle afspraken over de af te nemen dienst(en), de prijs per eenheid, de facturatie en de kwaliteit vast. Hierbij is onze dienstverlening is volledig transparant en kunt u de prestaties altijd controleren.
  • 24/7 toegang tot management- en stuurinformatie: dankzij AAG Analytics heeft u altijd en overal inzicht in belangrijke informatie. Zo houdt u grip op uw bedrijfsvoering.

Meer weten?

Meer weten over Outsourcing van AAG? Download de brochure via onderstaande button.

Download de brochure Outsourcing van AAG (PDF, 3.55 Mb)

Soms is het efficiënter en effectiever om bepaalde bedrijfsactiviteiten uit te besteden.

Marcel Melenhorst directeur

Ik heb interesse in dit onderwerp

Meer weten over de outsourcingsoplossingen van AAG? Neem contact met mij op!