Meer over Bedrijfsvoering & Financiën

Lastige vraagstukken, daar weet u alles van. Kiest u voor een fusietraject, samenwerking of een reorganisatie? Welke financiële gevolgen hebben deze drie opties? Hoe verbetert u de bedrijfsvoering? Hoe zorgt u voor passend strategisch beleid? Hoe speelt u in op de meest recente ontwikkelingen?

Sturen in plaats van beheersen

Financiën heeft een centrale plek binnen de zorg. Financiële medewerkers zijn niet langer slechts “cijferaars”. Zij zijn business partners. De focus ligt niet langer op het verleden (rapporteren) maar op de toekomst (adviseren). Beheersing maakt plaats voor sturen.

Verwachtingen overtreffen

Financiële en economische vraagstukken zijn groter. En de adviezen hierover moeten hoogwaardiger en sneller op tafel liggen. Juist op zulke momenten kunt u op ons rekenen. Onze experts weten de weg in de zorgsector. We hebben een breed netwerk, gespecialiseerd in uiteenlopende financiële onderwerpen. Heeft u een vraagstuk rondom impairment, financiering of de doorrekening van zorginitiatieven? Of wilt u doorlopende forecasts of beleid rondom risicomanagement opstellen? Wij zien het als een kunst om abstracte vraagstukken te vertalen naar doordachte analyses en concrete oplossingen.

Voor goede financiële keuzes hebt u een goed onderbouwd plan nodig.

Marcel Melenhorst Marcel Melenhorst directeur

Ik heb interesse in dit onderwerp

Continuïteit is van groot belang voor Zorgwiel

De financiële, personeels- en salarisadministratie uitbesteedt aan AAG

Lees meer

Kom jij bij ons werken?

Wij zijn op zoek naar diverse professionals die ons team komen versterken.

Iets voor jou?

Meer weten over Bedrijfsvoering & Financiën? Neem contact met mij op!

Marcel Melenhorst