Over dit artikel

Natuurlijk houdt AAG voor haar event vast aan de donderdag na Prinsjesdag. Dat doen we al vijftien jaar, juist ook in 2020! Door corona staat de wereld op zijn kop. We werken op afstand van elkaar, beeldbellen is normaal geworden en sociale contacten verschralen. We organiseerden op 17 september het iAAG-event: ludiek, onderhoudend, informatief en inspirerend. Niet op een aansprekende locatie in Nederland, maar we verzamelden ons digitaal met geweldige sprekers. We nemen u kort mee.

Benchmark en jeukwoorden

AAG’er Nolan van Uden trapte af met zijn benchmarkonderzoek waar ruim 30 zorgorganisaties aan meewerkten. Het onderzoek geeft inzicht in waar zorgorganisaties staan in de digitale ontwikkelingen. De whitepaper over het onderzoek inclusief de routemap, kunt u hier downloaden. Japke-d. Bouma presenteerde daarna haar ‘Top 10 Jeukwoorden in de zorg’. Japke is journalist bij NRC en schrijft elke week over de taal die ze om zich heen hoort. Deelnemers deelden live meer jeukwoorden en zo ontstond spontaan een ‘wordcloud’, wat op zich ook een jeukwoord is.

Online presenteren en vervolg op 28 januari 2021

Na een korte pauze nam presentatiecoach Rutger Mollee het woord. Rutger leert mensen beter online presenteren en contact te krijgen met heb publiek. Geen overbodige luxe in een tijd waar we meer online presenteren en vergaderen. Daarom organiseert AAG samen met Rutger een vervolg op donderdag 28 januari 2021. Wilt u deelnemen aan het gratis webinar over de succesfactoren? U kunt zich inschrijven via deze link.

Rolling forecast en de invloed van technologie

Stijn Janssen van AAG gaf ons vervolgens een financieel kijkje in de toekomst met Rolling forecast. Met het model dat AAG hiervoor ontwikkelde, krijgt u in een handomdraai een financiële prognose. Lucien Engelen verzorgde de laatste presentatie van het event. Lucien is de nummer 1 als het gaat om sprekers op het gebied van technologie in de zorg en heeft zo’n 800.000 volgers op LinkedIn. Deelnemers hoorden zijn ideeën over wat de technologie voor invloed heeft op de zorg en welke veranderingen voor de gezondheidszorg in het verschiet liggen.

Gastheer Marcel Melenhorst sloot af met een toepasselijke ‘houdoe en bedankt’ uit de studio in Brabant.

De deelnemers waardeerden deze online variant van het AAG-evenement met een 8. Bent u er volgend jaar ook bij? Reserveer alvast donderdag 23 september 2021 voor het jaarlijkse AAG-evenement. Graag tot volgend jaar.

Prima digitale invulling van de AAG-dag.

Professionele uitvoering, kundige sprekers.

Inspirerend!

Deelnemers over het iAAG-event
Japke-d's Wordcloud

Deel dit artikel

Meer weten over het iAAG-event? Neem contact met mij op!