Contactgegevens

073 6409372
s.creemers@aag.nl

adviseur

Als adviseur ondersteun ik zorgorganisaties bij het toekomstbestendig & duurzaam inrichten van facilitaire processen.

Vernieuwing, kwaliteit en efficiëntie binnen facilitaire processen van zorgorganisaties, dat is mijn motivatie om u te ondersteunen.

Als facilitair adviseur ondersteun ik u om vanuit uw visie de facilitaire processen zo efficiënt mogelijk in te richten. Ik ben expert op het gebied van het inrichten van uw maaltijdvoorziening met verschillende restauratieve concepten. Naast de behoefte vanuit de gast is efficiëntie hierbij cruciaal; haalbaarheid en betaalbaarheid. De uitdaging? Hogere kwaliteit en lagere kosten. Samen met u ga ik voor dat resultaat!

Ook de implementatie van nieuwe facilitaire concepten, kan ik voor u verzorgen. Zowel op adviesbasis als interim basis. Hierbij focus ik op zowel de hardware als de software die uw organisatie zo waardevol maakt.

Voor mij is elke dag anders; gesprekken met opdrachtgevers, klanten, medewerkers. Sessies met managementteams, inspiratie opdoen in de markt, advies uitbrengen, doorrekenen van concepten, ondersteunen op de werkvloer en het trainen van medewerkers. Daar krijg ik energie van!

Stijn zet zijn expertise ook regelmatig in als docent voor AAG opleidingen.