adviseur

Als adviseur ben ik verantwoordelijk voor het initiëren, voorbereiden en uitvoeren van selectietrajecten van leveranciers voor vooral maaltijd(component)en en andere levensmiddelen.

Door middel van een selectietraject maak ik samen met zorgorganisaties een keuze voor een leverancier van facilitaire producten, diensten en apparatuur. Ook andere onderdelen van het inkoopproces voor en binnen zorgorganisaties behoren tot mijn takenpakket. Ik begeleid zorgorganisaties van het begin af aan in het opzetten van een visie op eten en drinken, het voorleggen van een uitgebreide leverancierslijst, het doen van marktconsultaties en het opstellen van programma van eisen en wensen. Vervolgens analyseer ik de gegevens in relatie tot het programma van eisen en wensen en stel een rapportage op, op basis waarvan een gunning kan plaatsvinden.

Het meest uitdagende in mijn werk is de veelzijdigheid aan opdrachtgevers met al hun wensen en eisen, binnen een constant wijzigende omgeving van maatschappelijke en marktontwikkelingen, wet- en regelgeving en conceptverbeteringen. Het werk wordt extra leuk gemaakt door organisaties beter te maken en medewerkers anders te laten denken en handelen.

Michel van Tilborg