Contactgegevens

06 12822477
m.dehaas@aag.nl

senior business consultant

Als business consultant help ik organisaties met vraagstukken rondom het zorgadministratieve proces. Ik ondersteun bij de zorgverkoop, zet me in voor het verbeteren van processen in de zorgcontrolcyclus en help de administratieve lasten te reduceren door slimme processen en optimaal gebruik te maken van systemen.

Niets staat op zichzelf. In mijn functie maak ik de verbinding tussen de zorgadministratie, de contractafspraken met financiers, zorgtoewijzing, de zorgteams en informatievoorziening. Zo zorg ik er voor dat het samen één geheel is en organisaties werken vanuit kaders, zoals de veranderambities van organisaties en het wettelijke kader in de zorg. Ik geef organisaties advies, ondersteun bij de inrichting, neem de regie bij projecten of voer het werk uit.

In mijn werk mag ik iedere dag bijdragen aan het verbeteren van (administratieve) processen die het bieden van zorg faciliteren en beter maken! En dat is een voorrecht, mijn steentje bijdragen aan het optimaliseren van zorgcontrol in organisaties, zodat de zorg de ruimte krijgt om te vernieuwen.