adviseur

Als adviseur begeef ik mij het liefst op het snijvlak van twee werelden: vastgoed en facilitair. Hoe leuk is het om met deze achtergrond samen met mijn collega’s te werken aan nieuwe concepten? Om samen (ook met onze klant) wat nieuws te maken en te implementeren?

Mijn ervaring binnen de zorg heb ik opgedaan op een afdeling vastgoed van een middelgrote zorgorganisatie. Tijdens de transitie naar het scheiden van wonen en zorg ben ik mij met al mijn nieuwsgierigheid en enthousiasme mij gaan vastbijten op dit onderwerp. Inmiddels heb ik bij AAG diverse zorgorganisaties geholpen bij de introductie van hun verhuurorganisatie en de verbetering hiervan. Ik probeer mensen en organisaties met elkaar te verbinden zoals de zorgorganisatie met de woningcorporatie. Elkaars taal spreken blijkt nog wel eens lastig; ik ben graag de tolk die ervoor zorgt dat we elkaar begrijpen.

Bij AAG ervaar ik ‘the best of both worlds’: het helpen van en werken met zorgorganisaties binnen een inspirerende, kennisrijke omgeving. Het is een plezier om met mijn collega’s dagelijks voor diverse organisaties aan de slag te gaan. Geen dag is hetzelfde!