adviseur

Als adviseur verbind ik graag diverse werelden aan elkaar. Vastgoed en facilitair maar ook de zorg, gemeente en corporatie wereld. Hoe kan ik ervoor zorgen dat partijen dezelfde taal spreken en elkaar gaan versterken? Wat is de gezamenlijke opgave van wonen zorg en welzijn, nu en in de nabije toekomst? Welke rolverdeling is logische en financieel passend?

Voordat ik bij AAG kwam heb ik gewerkt op een afdeling vastgoed van een middelgrote zorgorganisatie. Daardoor ken ik de taal van de vloer en van het management. Tijdens de transitie naar het scheiden van wonen en zorg ben ik mij met al mijn nieuwsgierigheid en enthousiasme mij gaan vastbijten op dit onderwerp. Inmiddels heb ik bij AAG diverse zorgorganisaties geholpen bij de introductie van hun verhuurorganisatie en de verbetering hiervan. Ik heb mijn kennis bij AAG inmiddels uitgebreid en mijn aandachtgebieden zijn strategische vastgoedplannen, markt- en arbeidsvraagprognoses en intermediaire verhuur. Ik ben eveneens expert bij het ondersteuningsteam wonen en zorg van de RVO.

Bij AAG ervaar ik ‘the best of both worlds’: het helpen van en werken met zorgorganisaties binnen een inspirerende, kennisrijke omgeving. Het is een plezier om met mijn collega’s dagelijks voor diverse organisaties aan de slag te gaan. Geen dag is hetzelfde!