Contactgegevens

06 57052963
l.seckel@aag.nl

senior adviseur

Als adviseur help ik zorgorganisaties om klantgerichte, onderscheidende concepten te ontwikkelen die waarde creëren voor klanten én de organisatie.

Door zowel de organisatie als de omgeving te betrekken en met elkaar te verbinden, help ik concepten te ontwikkelen die echt aansluiten op de ambities van de organisatie en inspelen op de vraag en ontwikkelingen in de markt. Dat doe ik onder andere door te analyseren wat bestuur, management, medewerkers, klanten en gebruikers echt belangrijk vinden, wat hen drijft en motiveert, wat hun voorkeuren zijn en hun houding en gedrag in relatie tot de organisatie, een locatie of het vastgoed. Uiteindelijk gaat het er om dat het concept of plan ook te realiseren is, dus toets ik het geheel ook op haalbaarheid vanuit financieel, vastgoed, facilitair of organisatorisch oogpunt.

Het geeft iedere keer veel voldoening wanneer ik samen met een zorgorganisatie een visie, concept of plan heb ontwikkeld waar de zorgorganisatie de toekomst mee in kan. Elke zorgorganisatie levert zorg, maar elke organisatie en vraag is anders. En de omgeving verandert zo snel, dat het bijna niet bij te houden is voor zorgorganisaties. Vanuit een team van professionals met verschillende specialismen, ondersteunen we bij het inspelen op die vele ontwikkelingen en zetten we zorgorganisaties (weer) in hun kracht. Daarbij geven we aandacht aan de specifieke situatie en vraag. En dat maakt het zo interessant en uitdagend.

Laura Seckel