adviseur

Continu ontwikkelen en een bijdrage leveren aan het maatschappelijke belang zijn de factoren waar ik energie van krijg. Als adviseur wil ik samen vooruit door mee te werken aan de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van zorg.

Ik heb HBO gezondheidszorg technologie gestudeerd aan de Avans Hogeschool in Tilburg. Vervolgens heb ik een master gezondheidswetenschappen afgerond aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Binnen deze master heb ik mij gespecialiseerd in beleid en organisatie van de Nederlandse gezondheidszorg.

Voordat ik bij AAG begon, heb ik ervaring op gedaan binnen een ziekenhuis, de publieke gezondheidszorg, een zorgkantoor en een zorgverzekeraar. Mijn brede kennis van de Nederlandse gezondheidszorg neem ik mee in alle projecten en vraagstukken rondom vastgoed.

Binnen AAG ben ik inmiddels accountmanager van het AAG-vastgoedrekenmodel en adviseer zorgorganisaties voornamelijk bij vraagstukken op het snijvlak van zorg, financiën en vastgoed, in de breedste zin. Zo voer ik onder andere financiële analyses van individuele vastgoedobjecten en totale vastgoedportefeuilles uit. En ondersteun organisaties met haalbaarheidsvraagstukken en investeringsbeslissingen omtrent zorgvastgoed. Ik ben een gedreven en breed geïnteresseerde adviseur en heb zowel een pragmatische als analytische kijk op vraagstukken. Mijn kwaliteiten zet ik het liefste in om de zorg elke dag een stukje beter en toekomstbestendiger te maken.