adviseur

Een pragmatische realisator, verbinder en inspirator, dat ben ik.

Met enthousiasme, betrokkenheid en open blik vormgeven, implementeren, begeleiden en borgen van gastvrijheids- en cultuurveranderingstrajecten waarbij ik teams coach richting een toekomstige werkwijze, dat is wat ik doe en waar ik energie van krijg.

Mijn passie en kracht

Ik onderzoek en spiegel organisatieculturen, ontwikkelen gastvrijheidsbeleid en –concepten, creëer een gastvrije beleving/omgeving binnen organisaties en een gastvrije houding en gedrag binnen teams. Een belangrijk onderdeel hierin is het verzorgen van trainingen op het gebied van FISH!, gastvrijheid, horecavaardigheden, samenwerken en communiceren. Daarnaast richt ik mij op facilitaire vraagstukken die ik vanuit visie en strategie vertaal naar processen, producten en diensten.

Mijn drijfveer

Met elkaar faciliteiten binnen de zorg zo organiseren en optimaliseren zodat bewoners, patiënten, cliënten, bezoekers en medewerkers kunnen verblijven en werken in een prettige en gastvrije omgeving waarin men zich thuis voelt en graag terugkomt. Samen met mijn opdrachtgevers denk ik vanuit de kracht van de organisatie en mens!

Irene van Looy