Contactgegevens

06 55057417
e.muskens@aag.nl

BI consultant

Als BI consultant ondersteun ik onze klanten bij technische (data)vraagstukken. Gebruikers van data krijgen een groter begrip van informatie en zijn meer bereid deze te accepteren wanneer het op een correcte en enthousiaste manier wordt overgebracht. Mijn passie is om mensen te kunnen overtuigen, prikkelen en enthousiasmeren op basis van cijfers, dashboards en grafieken.

In de meer dan tien jaar die ik werkzaam ben op het gebied van Business Intelligence (BI), heb ik aan diverse en interessante projecten mogen deelnemen. Mijn expertise ligt op de Microsoft stack, daarnaast heb ik heb ook gewerkt met IBM/Cognos, Oracle BI en enkele kleine BI leveranciers. In de vele BI-projecten waar ik deel van uit heb mogen maken, heb ik mijn meerwaarde zowel op de back-end als front-end bewezen.

Ik ben gedreven en ambitieus en sta voor het afleveren van kwalitatief hoogwaardig werk. Gestructureerd werken is één van mijn sterke eigenschappen; en daar profiteren mijn collega’s ook van. Door mijn tweeledige studieachtergrond, Hogere Informatica en Information Management, heb ik relevante theoretische en praktische werkervaring op het gebied van informatietechnologie.