Contactgegevens

073 6409738
c.hedley@aag.nl

adviseur

Als adviseur werk ik samen met mijn collega’s aan onderscheidende en klantgerichte concepten die meerwaarde creëren voor de doelgroep en de organisatie.

Dit doen we door richting te geven en samen concepten te ontwikkelen die aansluiten bij de identiteit van de organisatie, de behoeften en wensen van de doelgroep en de huidige tijdsgeest. De zorgwereld veranderd in een razendsnel tempo. Binnen mijn functie doe ik daarom onderzoek naar toekomstige behoeften en waarden in de markt. Ook voer ik gesprekken om een goed beeld te krijgen wat men belangrijk vindt, drijft en motiveert. Dit betekent vaak nieuwe inzichten om de klant van morgen te blijven inspireren.

Mijn functie binnen AAG is uitdagend en bijzonder omdat ik concepten kan ontwikkelen die het verschil maken en die waarde toevoegen voor zowel de organisatie als de klant. Daarnaast is geen dag hier hetzelfde. Het samenbrengen van disciplines en sectoren, om van hieruit organisaties en de doelgroep samen te brengen geeft mij energie. Om concepten tot leven te laten komen creëer ik graag visualisaties en creatieve content.