Contactgegevens

06 20499558
a.eisses@aag.nl

manager

Als manager geef ik leiding aan het team dat adviseert aan de financieel strategische kant van het zorgvastgoed van onze opdrachtgevers.

Vastgoed is mijn passie. Samen met opdrachtgevers en collega’s werk ik aan opdrachten vanaf de eerste haalbaarheid, de business case om gelden te verwerven tot realisatie van initiatieven. Ook adviseer ik zorgorganisaties om te komen tot de juiste mix van vastgoed in de portefeuille, veelal in de vorm van strategische huisvestings- en vastgoedplannen. Aankoop en verkoopbegeleiding maakt daar tevens onderdeel van uit. We adviseren van de initiatieffase, realisatiefase tot exploitatiefase. Daarmee bedienen we de hele vastgoedketen en zijn we een strategische samenwerkingspartner.

Als manager vind ik het leuk en boeiend om te werken aan het ontwikkelen van visies en ideeën vanuit een breed perspectief. Ik ben effectief, gemotiveerd en heb een positieve instelling. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen breng ik verdieping aan in vraagstukken. Ik kom met een passend advies en vind het daarbij belangrijk om afspraken na te komen. Daarin ben ik proactief, oplossings- en resultaatgericht. Bedachte plannen moeten ook realistisch en haalbaar zijn. Dát is belangrijk.