Over dit artikel

Het St. Pieters en Bloklands Gasthuis is een 625 jaar oude organisatie met twee locaties in Amersfoort. Het St. Pieters en Bloklands Gasthuis biedt een woonomgeving voor mensen met dementie en voor mensen die vanwege een lichamelijke aandoening langdurige verpleging en verzorging nodig hebben. Daarnaast beheert het St. Pieters en Bloklands Gasthuis het cultureel erfgoed van de 625 jaar oude stichting waaronder een aantal rijksmonumenten.

Bob Pluijter, directeur en bestuurder bij het St. Pieters en Bloklands Gasthuis, vertelt waarom de organisatie heeft gekozen voor de dienstverlening van AAG.

Vraag van klant

Het St. Pieters en Bloklands Gasthuis is een relatief kleine zelfstandige zorgorganisatie. Als kleine zorgorganisatie ben je op het gebied van finance en payroll kwetsbaar doordat deze functies slechts door een beperkt aantal personen worden ingevuld. Continuïteit is hierbij dus een belangrijk aandachtspunt.

Daarnaast is het in huis hebben van financiële kennis van voldoende niveau een ander belangrijk aandachtspunt. Financiële experts in de zorg kun je als kleine zorgaanbieder onvoldoende uitdagend werk bieden om zelf fulltime in dienst te hebben en te binden.

Oplossing van AAG

AAG heeft voor het St. Pieters en Bloklands Gasthuis zowel de financiële  als de salarisadministratie volledig overgenomen. Hierdoor krijgt het St. Pieters en Bloklands Gasthuis een garantie op de continuïteit, een slimme en efficiënte werkwijze zonder gedoe omtrent software en hardware met mensen die voldoende kennis en ervaring hebben om de klus te klaren.

Daarnaast is de rol van controller ingevuld door een financiële expert met ruime kennis en ervaring in de zorg. Een financiële expert die naast zijn eigen kennis ook gebruik kan maken van de kennis en ervaring van een uitgebreid netwerk van collega-consultants.

Waarom AAG

Het St. Pieters en Bloklands Gasthuis is in de basis een platte organisatie met korte lijnen en kent een efficiënte bedrijfsvoering. We omringen ons graag met goede externe partijen, ook op het gebied van finance en payroll, waar AAG een goed voorbeeld van is.

Meerwaarde van AAG

De betrokkenheid van AAG en de zeer prettige samenwerking en kennis van de zorg in al haar facetten. Een zeer betrokken financiële expert die op het gebied van finance een duidelijke meerwaarde heeft voor het St. Pieters en Bloklands Gasthuis.

AAG is een zeer betrokken financiële expert die op het gebied van finance een duidelijke meerwaarde heeft voor het St. Pieters en Bloklands Gasthuis.

Bob Pluijter Directeur en bestuurder

Deel deze referentie

Meer weten over het outsourcen van uw financiële en/of salarisadministratie? Neem contact met mij op!

Bram Venhuizen