De voordelen

  • Bedrijfsvoering continu verbeteren
  • Continuïteit, eenvoud en betere processen
  • Simpeler, sneller en vooral menselijker

AAG draagt de zorg door de bedrijfsvoering van zorgorganisaties continu te verbeteren. De zorg is in beweging en die beweging versnelt zich. Voor zorgorganisaties is het noodzakelijk om mee te bewegen en gelijktijdig goede zorg te blijven bieden. Een essentiële en ook een ingewikkelde opgave. Wij geloven dat het antwoord ligt in de bedrijfsvoering, als fundament van de zorgorganisatie.

Continuïteit, eenvoud en betere processen

Een optimale en samenhangende bedrijfsvoering zorgt voor continuïteit, eenvoud, betere processen en meer financiële ruimte. Maakt het makkelijker om vooruit te kijken, tijdig bij te sturen en grip te krijgen op veranderingen. Belangrijker nog; het verlicht de werkdruk van uw zorgmedewerkers. Voor vandaag, maar vooral ook voor morgen en overmorgen.

Simpeler, sneller en vooral menselijker

Vanuit ons verlangen om de bedrijfsvoering voor zorgorganisaties simpeler, sneller en vooral menselijker te maken, bieden wij zorgorganisaties een integrale aanpak.

Nuchtere visionairs

Als nuchtere visionair helpen wij bedrijfsvoering toonaangevend te verbeteren. Met een deskundig team van specialisten optimaliseren we samen met u stap-voor-stap de bedrijfsvoering. Met ons outsourcingsconcept bijvoorbeeld. Een concept waarmee u geen uren meer hoeft te besteden aan financiële-, cliënt-, personeels- en salarisadministratie. Maar iedere ochtend bij het opstarten in één overzicht ziet hoe uw organisatie ervoor staat. Zo maken we bedrijfsvoering simpeler en sneller. Met AAG Analytics, de innovatieve business-intelligence-oplossing waarmee alle relevante informatie die is opgeslagen in uw systemen écht betekenis krijgt. De inzichten die onze consultants verwerven, maken het makkelijker om vooruit te kijken, tijdig bij te sturen en grip te krijgen op veranderingen. Met oog voor het groter geheel of juist voor het specialistische detailniveau. Het wordt mogelijk om de organisatie in de juiste richting te sturen.

Bij ieder proces kijken we waar het daadwerkelijk bijdraagt aan de gebruiker en hoe het de gebruiker in staat stelt om tijd over te houden voor dat waar het echt omgaat: goede en prettige zorg. Bijvoorbeeld door HR-processen en workflows te optimaliseren of door zorgregistratieve processen te versimpelen of automatiseren. Door processen te verbinden met mensen (cliënten en medewerkers) maken we bedrijfsvoering menselijker. En zijn er dan specifieke vragen, bijvoorbeeld over facilitaire zaken, over de vastgoedstrategie of over de ontwikkelingen in de markt? Dan bent u ook daarvoor bij AAG aan het juiste adres. Dat is wat wij doen. Inmiddels al meer dan een halve eeuw.

Zo verbeteren wij bedrijfsvoering

Met ruim 200 AAG-ers zijn wij dagelijks bezig met verbeteren van bedrijfsvoering. Door het simpeler, sneller en vooral menselijker te maken. Zo dragen wij de zorg. Wilt u weten hoe wij u kunnen ontzorgen en de bedrijfsvoering verbeteren? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek!

Met ruim 200 AAG-ers zijn wij dagelijks bezig met verbeteren van bedrijfsvoering. Zo dragen wij de zorg.

Johan van Houwelingen Johan van Houwelingen Raad van Bestuur

Blijf op de hoogte! Meld u aan
voor de AAG Nieuwsbrief.

Aanmelden

Deel dit artikel

Vrijblijvend van gedachten wisselen? Neem contact met mij op!

Johan van Houwelingen