Over dit artikel

S&L Zorg in Roosendaal biedt professionele dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Deze dienstverlening is gericht op ondersteuning van de klant waarbij kwaliteit van bestaan de leidraad vormt.

Wil Cornielje, manager bedrijfsvoering bij S&L Zorg, vertelt waarom de organisatie heeft gekozen voor de dienstverlening van AAG.

Vraag van S&L Zorg

De teamleider facilitair, die de hele facilitaire dienst van S&L Zorg aanstuurde, vertrok in de zomerperiode naar een andere werkgever. Hierdoor was er direct tijdelijke invulling van de functie nodig.

Oplossing van AAG

Door Mathijs direct in te zetten als interim-teamleider facilitair kon er snel geschakeld worden en kon de operationele dienstverlening doorgaan.

Waarom AAG

We nemen het Vastgoedrekenmodel en het Salarisbegrotingsmodel af van AAG. Door onze positieve ervaringen hebben we besloten om in deze situatie ook een beroep te doen op AAG.

Meerwaarde van AAG

De adviseurs hebben veel kennis van en ervaring in de zorgmarkt. Ook is er een grote mate van flexibiliteit m.b.t. het snel kunnen invullen van de tijdelijke vacature.

SenL zorg

Met kennis van zaken en fris elan sprong de consultant van AAG in de plotseling ontstane situatie van het wegvallen van een teamleider. Er was door de kennis slechts weinig inwerktijd nodig en processen werden voortvarend ter hand genomen.

Wil Cornielje Manager bedrijfsvoering

Deel deze referentie

Meer weten over facilitaire interimmogelijkheden? Neem contact met mij op!

Mathijs Ras