Over dit artikel

Met veel enthousiasme lanceren wij vandaag onze samenwerking met TONOS Care! Door onze krachten te bundelen gaan we zorgorganisaties op een innovatieve manier ondersteunen op het gebied van capaciteitsmanagement. Samen zijn we hierin onderscheidend binnen de zorgsector.

Organisaties in de langdurige zorg hebben te maken met toenemende capaciteitsvraagstukken. In heel Nederland loopt het tekort aan zorgpersoneel op. Ook hebben veel zorgorganisaties moeite om de kosten van de inzet van zorgpersoneel binnen budget te houden. Tegelijkertijd is er druk vanuit cliënten, zorgverzekeraars en overheden voor een hogere zorgkwaliteit.

Zowel wetenschappelijk onderzoek als de praktijk hebben aangetoond dat deze drie uitdagingen van capaciteit, kosten en kwaliteit goed op te lossen zijn. De sleutel is artificiële intelligentie (AI) die mensen ondersteunt om slimme, cliëntgedreven capaciteitsplanning en werkroosters te realiseren.

Artificiële intelligentie

Daarom werken wij nu met TONOS Care. TONOS biedt een slimme, AI-gedreven oplossing die snel en flexibel optimale capaciteitsplanning en looproutes voor zorgprofessionals maakt. De zorgvraag wordt evenwichtig afgestemd op de beschikbare capaciteit. Hierdoor kan zonder hollen of stilstaan de juiste zorg op het juiste moment worden geleverd. Cliëntvriendelijk en prettig voor de zorgprofessional. Gewoon door het lastige puzzelwerk aan de TONOS-app over te laten met de dienstverlening van AAG.

Wij geloven in het belang van een integrale, gedegen, capaciteitsplanning en daadwerkelijk ondersteunende planningssoftware. Als vakbekwame procesbegeleiders, helpen wij vraagstukken op het gebied van planning, capaciteitsmanagement en zorglogistiek op te lossen. Wij zijn er van overtuigd dat wij door onze passie voor het vak het verschil kunnen maken. Door goed te luisteren, een stapje extra te zetten waar nodig, maar vooral door ‘gewoon’ ons werk te doen!

Met een gezamenlijke propositie leveren AAG en TONOS Care een bijdrage aan de zorgsector door de zorg nog slimmer te organiseren, nu en in de toekomst.

Nieuwsgierig geworden? Laat het ons weten, wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden!

Blijf op de hoogte! Meld u aan
voor de AAG Nieuwsbrief.

Aanmelden

Deel dit artikel

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met mij op!