Zorggroep Noordwest-Veluwe biedt zorg-, woon- en welzijnsdiensten in Nunspeet, Harderwijk, Ermelo en Putten. Er werken meer dan 1700 medewerkers en ruim 1000 vrijwilligers.

Renske Vink, 1e medewerker cliëntenadministratie,vertelt waarom de organisatie heeft gekozen voor de dienstverlening van AAG.

Vraag van klant

Binnen de zorggroep kwamen twee vacatures vrij en ging een collega met zwangerschapsverlof. Omdat het niet makkelijk is om dit soort functies op te vullen, was behoefte aan het tijdelijk inhuren van een externe partij,  zodat in alle rust naar nieuwe collega’s kon worden gezocht. Er werd gevraagd om een consultant die snel mee kon draaien bij de dagelijkse werkzaamheden, mee kon helpen de procesbeschrijvingen af te maken en de taken van de collega kon overnemen die met zwangerschapsverlof zou gaan. De gedachte was ook dat de junior consultant dan kon meehelpen met het inwerken van de nieuwe collega’s, om zo een rommelige periode goed door te kunnen komen.

Waarom AAG?

Vanuit het verleden hadden wij goede ervaringen met AAG. We hebben voor een 3 maanden een senior consultant en voor 9 maanden een junior consultant ingehuurd.

Meerwaarde van AAG

Onze ervaring met AAG is dat de organisatie goed begrijpt wat er nodig is op een zorgadministratie en makkelijk inschuift in een team.

Ook deze keer is alles weer naar tevredenheid verlopen met de inzet van twee deskundige consultants.

Renske Vink 1e medewerker cliëntenadministratie

Deel deze referentie

Meer weten over detachering van medewerkers cliëntadministratie? Neem contact met mij op!