AAG wil de bedrijfsvoering in de zorg verbeteren. Een samenhangende bedrijfsvoering zorgt voor continuïteit, eenvoud, betere processen en meer financiële ruimte. Daar geloven wij in. Hoe zien onze klanten dat? We vragen het Rob Volmerink van Volksbond Streetcornerwork.

Op welke manier ondersteunt AAG uw organisatie?

AAG begeleidt bij ons een project waarbij de ‘administratieve’ (registratie, verantwoording, control) taken middels een ECD systeem worden ingericht om de primaire processen te ondersteunen en aan te vullen.

Wat heeft het uw organisatie opgeleverd?

Petra en haar team hebben een basis gelegd door uit circa 15 diverse processen 4 uniforme hoofdprocessen te destilleren (vereenvoudiging, harmonisatie). De functionaliteit van het nieuwe ECD systeem biedt ons vervolgens structuur en workflow oplossingen voor de primaire processen; AAG begeleidt dat proces en draagt bij aan de betrokkenheid binnen de werkgroepen.

Hoe vindt u dat onze oplossing bijdraagt aan een samenhangende bedrijfsvoering?

We zien die samenhang groeien doordat de benadering van AAG toekomstgericht is (welke externe en interne factoren veroorzaken welke veranderingen), de begeleiding door AAG van medewerkers ze in hun (soms nieuwe) rol doet groeien en de integrale aanpak van AAG de declaratie/opbrengst kant van ons werk dichter naar de belevingswereld van de medewerkers in de primaire processen brengt.

Waarom AAG?

AAG is een organisatie die veel en relevante kennis heeft van onze branche en de ontwikkelingen (externe en interne) die daarin spelen. De combinatie van een aantal deskundigheden (organisatie, processen, zorgcontrol, projectmanagement) maakt AAG een waardevolle dienstverlener. De consultants zelf vormen de échte meerwaarde; zij weten die kennis en deskundigheden toe te passen.

Zou u AAG aanbevelen aan andere organisaties?

Ja, ik zou AAG aanbevelen. Zoals gezegd zijn het ook hier de mensen (AAG consultants) die het verschil maken. De dienstverlening van AAG is persoonlijk, prettig en deskundig. Kritisch maar met oog en respect voor de keuzes van de klant. Een aangename mix van elan, enthousiasme en ervaring.

De dienstverlening van AAG is persoonlijk, prettig en deskundig.

Rob Volmerink Manager Bedrijfsbureau

Deel deze referentie

Meer weten over ondersteuning bij uw zorgadministratie? Neem contact met mij op!