Samenwerkende Zorgboeren Zuid (SZZ) werkt vanuit de overtuiging dat iedere zorgboerderij uniek is en geweldige mogelijkheden biedt in de groene ruimte aan de hulpvragende mens. SZZ behartigt de belangen van tientallen zorgboerderijen en hun cliënten in Zuid-Nederland. Hierbij zetten zij in op kwalitatief hoogwaardige zorg, voortdurende innovatie op het gebied van zorg en een professioneel zorgaanbod voor een zo groot mogelijk aantal doelgroepen.

De interim collega van AAG was echt onderdeel van het team, betrokken, prettig in de communicatie en op het gebied van verwachtingsmanagement.

Tania Potters Teamleider Zorg

Tania Potters, teamleider zorg bij SZZ, vertelt waarom de organisatie heeft gekozen voor de dienstverlening van AAG.

Op welke manier heeft AAG uw organisatie ondersteund?

Er lag een grote druk op de enige overgebleven financieel specialist van SZZ. Daarom wilden we graag een ervaren interim medewerker inzetten, die haar kon ondersteunen. De interim collega van AAG heeft meegeholpen met de jaarafsluiting en het goed inrichten van de processen voor de veranderingen die er aan kwamen vanuit de iWMO. Daarnaast heeft ze een nieuwe medewerker ingewerkt voor de functie van financieel specialist.

Wat heeft het uw organisatie opgeleverd?

Dankzij de ondersteuning van de medewerker van AAG hebben de facturatieprocessen goed door kunnen lopen en liep SZZ daar geen risico.

Waarmee kan AAG u mogelijk ook ondersteunen?

Meer automatiseren en robotiseren op de zorgadministratie, bijvoorbeeld bij het factureren en declareren.

Zou u AAG aanbevelen aan andere organisaties?

Jazeker! De medewerker van AAG had snel alle benodigde kennis voor de werkzaamheden opgedaan en maakte zich de taak snel eigen. Dit geeft vertrouwen. Ze was echt onderdeel van het team, betrokken, prettig in de communicatie en op het gebied van verwachtingsmanagement.

Deel deze referentie

Meer weten over interim zorgregistratie en -logistiek? Neem contact met mij op!

Petra Anand senior business consultant
06 20514912
p.anand@aag.nl