Impuls Kinderopvang bestaat uit kinderdagverblijven, voorscholen en buitenschoolse opvang in Amsterdam. Sinds 2019 verzorgt AAG voor Impuls de salarisadministratie. Hierdoor is de continuïteit en de kwaliteit van de salarisadministratie gewaarborgd.

Na een transitiefase zijn we gestart met de salarisadministratie voor Impuls Kinderopvang. AAG verzorgt de gehele salarisadministratie. Op operationeel gebied hebben wij wekelijks contact en we hebben regelmatig periode-overleggen op tactisch en strategisch niveau. In deze overleggen staat de dienstverlening van AAG centraal en de ontwikkelingen van beide organisaties.

Resultaten

AAG zorgt voor de kwaliteit en continuïteit waar Impuls Kinderopvang naar op zoek was.  We ondersteunen de organisatie ook op projectbasis bij de implementatie van diverse workflows.

De keuze voor AAG was snel gemaakt, prijs/kwaliteit verhouding is goed. Outsourcing via AAG heeft gezorgd voor het realiseren van stabiliteit binnen een team waarbij ook de continuïteit is gewaarborgd.

Corine van der Vlist Manager Bedrijfsvoering bij Impuls Kinderopvang

Deel deze referentie

Meer weten over dit project? Neem contact met mij op!

Arno Plomp senior accountmanager
073 6409382
a.plomp@aag.nl