GGz Eindhoven spant zich ervoor in om de béste zorg te geven aan mensen die kampen met psychische klachten. Dit doen zij op en vanuit 21 locaties in en om Eindhoven.

Ilja Geudens, Accountmanager Verkoop & Marketing bij GGz Eindhoven vertelt waarom de organisatie heeft gekozen voor de dienstverlening van AAG.

Vraag van klant

GGzE was op zoek naar een accountmanager Zorgverkoop ter vervanging van een zwangerschapsverlof en aanvullend ouderschapsverlof.

Oplossing van AAG

Een van onze specialisten is op interim basis aan de slag gegaan bij GGzE. Zij verving gedurende 8 maanden de accountmanager Zorgverkoop op het domein van de Jeugdwet en de WMO. In haar rol adviseerde en ondersteunde ze het MT in de lopend en nieuwe aanbestedingen en onderhield zij de relaties met de gemeenten en de VNG.

Meerwaarde van AAG

Voor GGzE was beschikbaarheid op korte termijn van belang. De specialist van AAG was snel inzetbaar en beschikte over de juiste kennis, waardoor ze direct aan de slag kon. Ze heeft het optimale gehaald uit de tijd die ze voor GGzE aan de slag was. Ze levert goede kwaliteit, is toegewijd en integer, schakelt snel en is flexibel in haar inzet. Bovenal hebben we de samenwerking met AAG als heel prettig ervaren.

Ik was zwanger en AAG kon op korte termijn een vervanger voor me leveren, die het optimale heeft gehaald uit de tijd dat ze bij ons aan de slag was.

Ilja Geudens Accountmanager Verkoop & Marketing

Deel deze referentie

Meer weten over tijdelijke ondersteuning? Neem contact met mij op!

Marloes de Haas senior business consultant
06 12822477
m.dehaas@aag.nl