Over dit artikel

Als organisatie onderscheidend zijn voor (nieuwe) medewerkers. Dat is wellicht de wens van uw organisatie, maar zeker van vele andere bedrijven. Zeker in een tijd van krapte op de arbeidsmarkt. Maar wat is nu nodig om onderscheidend te zijn en daarmee aantrekkelijk te blijven voor nieuwe en bestaande medewerkers?

Een goed personeelsbeleid, waarbij aandacht is voor alle facetten van HR, biedt uw organisatie extra aantrekkingskracht. AAG is bezig met het ontwikkelen van de AAG HR scan om het personeelsbeleid van zorgorganisaties te toetsen en te waarderen met een keurmerk. De AAG HR scan geeft inzicht in of de basis van het personeelsbeleid op orde is. Daarnaast volgt uit de scan ook een advies over wat essentieel is om aan te passen en (door) te ontwikkelen om voor medewerkers onderscheidend te zijn.

Helpt u mee?

Wilt u in aanmerking komen voor het AAG keurmerk van een excellente HR organisatie? Wij zijn op zoek naar een organisatie die mee wil werken aan de pilot AAG HR scan. U krijgt een gratis scan, wij gebruiken uw input om de HR Scan verder te ontwikkelen. Wilt u samen met ons ontdekken hoe onderscheidend het personeelsbeleid van uw organisatie is? Los onderstaande rebus op en stuur de oplossing naar  Janette Koppelaar. Onder alle goede inzendingen verloten wij één deelname aan de pilot!

Meer weten? Neem contact op met Ben Trienekens  of Janette Koppelaar.

Blijf op de hoogte! Meld u aan
voor de AAG Nieuwsbrief.

Aanmelden

Deel dit artikel

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met mij op!