Over dit artikel

Sinds de invoering van de Uniforme Pensioen Aangifte (UPA) blijkt dat het in de praktijk erg lastig en tijdrovend is om de nota van het pensioenfonds PFZW te controleren. Met de AAG-controletool PFZW-nota wordt dit een stuk eenvoudiger.

Met deze tool vergelijkt u de door het pensioenfonds in rekening gebrachte premie eenvoudig met de berekende gegevens uit uw salarisadministratie. Daarnaast ziet u in één oogopslag bij welke medewerker er een verschil is ontstaan.

Werkt u met AFAS? Dan is de analyse gebaseerd op data uit de salarisadministratie en data uit een in te richten vrij hoofdbestand. In dit hoofdbestand worden de facturatieregels van PFZW met een import vastgelegd. In de analyse worden deze factuurgegevens en de salarisadministratie op elkaar aangesloten en verschillen op detailniveau getoond.

Werkt u met Visma Raet (Beaufort of Beaufort Online)? Dan wordt via een imprompturapportage of een rapportage uit Report Builder de berekende gegevens uit Gemal en de facturatieregels van PFZW met een import vastgelegd in de tool. Vervolgens kunt u de controle starten en worden de factuurregels en de berekende gegevens uit Gemal met elkaar vergeleken en worden de verschillen op medewerkersniveau getoond.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze folder (AFAS) (Visma Raet) of kijk op onze website (AFAS) (Visma Raet).

Blijf op de hoogte! Meld u aan
voor de AAG Nieuwsbrief.

Aanmelden

Deel dit artikel

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met mij op!

Judith Pennings