Anno 2019 ondersteunen de medewerkers van AAG honderden zorgorganisaties met meer dan alleen oplossingen. Maar hoe is AAG ontstaan?

Onze oorsprong ligt ver in het verleden: AAG is opgericht in 1962. We bestaan dus al ruim 55 jaar! Destijds verzorgden we uitsluitend de salarisadministratie van zorgorganisaties. Langzamerhand specialiseerden we ons ook in personeels- en financiële administratie.

AAG groeide door en met die nieuwe medewerkers kwam ook nieuwe kennis. Naast alle administratieve zaken richtten we ons ook steeds meer op het adviseren van zorgorganisaties, in eerste instantie in de bouwsector.

Weetje: De naam AAG is ontstaan als afkorting voor Administratie en Advies Groep. Inmiddels doen we veel meer dan dat en houden we het gewoon bij AAG.

Toen ook de facilitaire dienstverlening werd toegevoegd, was het plaatje compleet. Nu, ruim 55 jaar later, doen we nog steeds wat we vroeger deden én meer. Zorgorganisaties kunnen bij onze collega’s terecht voor alle uitdagingen die zij tegenkomen. Of het nu gaat om de bedrijfsvoering, de salarisadministratie of een facilitair vraagstuk.

Logo's AAG
Onze logo's door de jaren heen

AAG wil de zorg beter maken door zorgorganisaties te adviseren en ondersteunen met méér dan alleen oplossingen.

AAG bestaat al meer dan 55 jaar!

Johan van Houwelingen Johan van Houwelingen Raad van Bestuur