Snel naar:

Geschiedenis van AAG

Vandaag de dag, draagt AAG de zorg door de bedrijfsvoering van zorgorganisaties continu te verbeteren. Maar hoe is AAG ontstaan?

Onze oorsprong ligt ver in het verleden: AAG is opgericht in 1962. We bestaan dus al 60 jaar! Destijds verzorgden we uitsluitend de salarisadministratie van zorgorganisaties. Langzamerhand specialiseerden we ons ook in personeels- en financiële administratie.

AAG groeide door en met die nieuwe medewerkers kwam ook nieuwe kennis. Naast alle administratieve zaken richtten we ons ook steeds meer op het adviseren van zorgorganisaties, in eerste instantie in de bouwsector.

Weetje: De naam AAG is ontstaan als afkorting voor Advies en Administratie Groep. Inmiddels doen we veel meer dan dat en houden we het gewoon bij AAG.

Toen ook de facilitaire dienstverlening werd toegevoegd, was het plaatje compleet. Nu, zoveel jaar later, doen we nog steeds wat we vroeger deden én meer. Zorgorganisaties kunnen bij onze collega’s terecht voor alle uitdagingen die zij tegenkomen. Of het nu gaat om de bedrijfsvoering, de salarisadministratie of een facilitair vraagstuk.

AAG bestaat 60 jaar!

Johan van Houwelingen Bestuurder
Logo's AAG
Onze logo's door de jaren heen

AAG verbetert bedrijfsvoering in de zorg.