Sinds september 2021 vinden onze opleidingen ook weer op locatie plaats. Samen zorgen we ervoor dat de opleidingen op een verantwoorde manier plaats kunnen vinden. En dat doen we zo:

 

Opleidingen bij AAG in ‘s-Hertogenbosch

Voor opleidingen die wij organiseren bij AAG aan het Wielsem 10 in ‘s-Hertogenbosch, gelden de volgende maatregelen.

  • Wij baseren onze maatregelen op en houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.
  • De verplichtingen om een mondkapje te dragen en 1,5 meter afstand van elkaar te houden, zijn komen te vervallen. Desondanks hanteren wij voor opleidingen bij AAG een maximale groepsgrootte van tien deelnemers per opleidingslokaal.
  • Wij vragen deelnemers met klachten contact met ons op te nemen, zie het kopje ‘Heeft u klachten?’ hieronder.

 

Opleidingen op een externe locatie met horecagelegenheid

Voor opleidingen die wij organiseren op een externe locatie met horecagelegenheid zoals Fletcher en Van der Valk hotels, gelden de volgende maatregelen.

  • Wij baseren onze maatregelen op en houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.
  • De verplichtingen om een mondkapje te dragen en 1,5 meter afstand van elkaar te houden, zijn komen te vervallen.
  • De locatie is verplicht om bezoekers te vragen om een coronatoegangsbewijs en dat betekent dus dat u bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs moet laten zien, zie het kopje ‘Coronatoegangsbewijs‘ hieronder. Ook kan er gevraagd worden om uw identiteitsbewijs.
  • Wij vragen deelnemers met klachten contact met ons op te nemen, zie het kopje ‘Heeft u klachten?’ hieronder.

 

Heeft u klachten?

De gezondheid van de deelnemers, docenten, AAG’ers en bezoekers aan ons pand, staat te allen tijde centraal. Daarom is het noodzakelijk dat wanneer u wilt deelnemen aan een opleiding van AAG en een van onderstaande stelling betrekking heeft op u, u thuis blijft en contact met ons opneemt via 073-6409777 of opleidingen@aag.nl:

  • u hoest, bent verkouden of uw temperatuur is 38 graden celsius of hoger;
  • u bent gevraagd om in isolatie te gaan;
  • in uw huishouden is er iemand die hoest, verkouden is of een temperatuur heeft van 38 graden celsius of hoger of is gevraagd in isolatie te gaan.

Wanneer u door klachten niet kunt deelnemen aan een opleiding waarvoor u zich hebt ingeschreven, dan wordt uw aanmelding verschoven naar een nieuwe datum van de betreffende opleiding. Vindt de opleiding niet binnen een half jaar plaats? Dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing.

 

Coronatoegangsbewijs

U krijgt een coronatoegangsbewijs als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag hebt van maximaal 24 uur oud.  Met de Coronacheck-app kunt u het coronatoegangsbewijs ophalen en bij binnenkomst laten zien. Meer info vindt u op de website van de Rijksoverheid.