AAG draagt de zorg door de bedrijfsvoering van zorgorganisaties continu te verbeteren.

De zorg is in beweging en die beweging versnelt zich. Voor zorgorganisaties is het noodzakelijk om mee te bewegen en gelijktijdig goede zorg te blijven bieden. Een essentiële en ook een ingewikkelde opgave. Wij geloven dat het antwoord ligt in de bedrijfsvoering, als fundament van de zorgorganisatie.

Een optimale en samenhangende bedrijfsvoering zorgt voor continuïteit, eenvoud, betere processen en meer financiële ruimte. Maakt het makkelijker om vooruit te kijken, tijdig bij te sturen en grip te krijgen op veranderingen. Belangrijker nog; het verlicht de werkdruk van uw zorgmedewerkers. Voor vandaag, maar vooral ook voor morgen en overmorgen.

Vanuit ons verlangen om de bedrijfsvoering voor zorgorganisaties simpeler, sneller en vooral menselijker te maken, bieden wij zorgorganisaties een integrale aanpak. We zien dat als een continue beweging van verbetering: door het optimaliseren van data en processen ontstaat informatie en inzicht waardoor het mogelijk wordt om adequaat te sturen en beheersen.

Met een deskundig team van specialisten verbeteren we samen met u stap-voor-stap de bedrijfsvoering. Met oog voor het groter geheel of juist voor het specialistische detailniveau.

Dat is wat wij doen. Inmiddels al meer dan een halve eeuw. Met ruim 200 AAG-ers zijn wij dagelijks bezig met verbeteren van bedrijfsvoering. Zo dragen wij de zorg. Dat zit in onze natuur.

Missie

Wij verbeteren de bedrijfsvoering in de zorg.

Visie

Wij geloven in simpelere, snellere en meer menselijke bedrijfsvoering. Een fundament voor betere zorg. Als nuchtere visionair helpen wij bedrijfsvoering toonaangevend te verbeteren. Van specialistisch detail tot het grotere geheel, voor vandaag, morgen en overmorgen: “Wij dragen de zorg”.