Details

  • 27 oktober | 10.30 - 12.00 uur
  • Gratis online live stream
Aanmelden

Het einde van 2021 komt snel dichterbij. Als zorgadministratie is het van belang om je aan het eind van het jaar goed voor te bereiden op het nieuwe jaar. Om u hierbij een handje te helpen organiseert AAG op woensdag 27 oktober van 10:30 tot uiterlijk 12:00 een gratis webinar.

Net als vorig jaar neemt AAG u als medewerker, leidinggevende van, óf geïnteresseerde in de zorgadministratie mee in de belangrijkste actualiteiten en maken we tevens de vertaling naar de praktijk. Want wat gaat er allemaal veranderen en hoe kunt u zich hier het beste nu al op voorbereiden?

Alle financieringsvormen komen aan bod. Zo staan we onder andere stil bij het zorgprestatiemodel, de wijzigingen in de afwezigheidsdagen binnen de Wlz, en ook het woonplaatsbeginsel wordt besproken. Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen.

Het webinar wordt gegeven via Zoom en is door iedereen te volgen. U kunt zich vanaf nu via deze pagina alvast aanmelden. Wij sturen u dan voorafgaand aan het webinar een link waarmee u kunt deelnemen.

In een anderhalf uur brengen wij u op de hoogte van de belangrijkste aandachtspunten rondom de zorgadministratieve jaarovergang!

Ellis Vlessert Ellis Vlessert business consultant

Doelgroep

Dit webinar interessant voor medewerkers en leidinggevenden van cliënt- en zorgadministraties die verantwoordelijk zijn voor de zorgadministratieve jaarovergang.

Eindtermen

Aan het eind van dit webinar weet u hoe u uw zorgadministratie kunt voorbereiden op het nieuwe jaar.

Zoom

Soms worden online sessies in Zoom of andere programma’s geblokkeerd binnen het bedrijfsnetwerk van organisaties. Wij adviseren u van tevoren na te gaan of dit bij uw organisatie ook het geval is. Dan is het aan te raden de opleiding buiten het bedrijfsnetwerk, dus bijvoorbeeld thuis of op een andere locatie, te volgen.

Meer weten over dit webinar? Neem contact met me op!

Florian Massain