Details

  • In één uur op de hoogte van de wijzigingen
  • In samenwerking met Sammen
  • € 35

Per 1 januari 2021 is de wet Vereenvoudiging beslagvrije voet in werking getreden. Deze wet heeft gevolgen voor medewerkers die met loonbeslag te maken krijgen, maar ook voor u als HR-adviseur of salarisprofessional, want diverse regels zijn gewijzigd.

Om u op de hoogte te brengen van deze wijzigingen, organiseert AAG in samenwerking met Sammen een webinar. Tijdens het live webinar nemen we de belangrijkste wijzigingen met u door en bespreken we hoe u hiermee om kunt gaan. Ook krijgt u een update over financiële coaching en schuldhulpverlening. Zo bent u binnen een uurtje weer helemaal up-to-date en klaar om medewerkers met loonbeslag goed te informeren.

Sammen is dé partner voor financiële coaching van medewerkers. De organisatie leert directeuren, HR adviseurs, salarisadministrateurs en leidinggevenden signalen van financiële problemen te herkennen en hierop te anticiperen.

Na afloop van het webinar ontvangt u de hand-out met informatie uit het webinar en de factsheet loonbeslag, met daarop de belangrijkste aandachtspunten voor HR-adviseurs en salarisprofessionals en handige websites

In een uurtje op de hoogte van de nieuwe regels rondom het loonbeslag

Monique Straver Monique Straver senior payroll consultant

Doelgroep

Dit webinar is bedoeld voor HR-professionals en salarisadministrateurs die in hun werkzaamheden te maken hebben met loonbeslagen.

Eindtermen

Na afloop van dit webinar bent u op de hoogte van de gewijzigde regels rondom loonbeslag en kunt u medewerkers met loonbeslag goed informeren.

Locatie

Online: u heeft alleen een rustige werkplek en computer met camera, audio en microfoon nodig.

Het webinar wordt gegeven via Zoom.

Geïnteresseerd in deze opleiding?

  Datum Tijd Locatie Lunch Prijs
1 februari 2021 9.00 - 10.00 Online n.v.t. € 35
2 maart 2021 9.00 - 10.00 Online n.v.t. € 35
Inschrijven

Meer weten over deze opleiding? Neem contact met mij op!

Monique Straver
Monique Straver senior payroll consultant
06 51562834
m.straver@aag.nl