Details

  • Londen
  • Inclusief vliegreis, lunch en diner

Trendtour ‘Simplify your food’ naar Londen

Londen is na New York dé stad voor de nieuwste eet- drinkconcepten. Soms succesvol en soms ook niet. In beide gevallen kunt u leren van de concepten. En uiteraard gaan we proeven en beleven!

Vrijdag brengen we onder andere een bezoek aan Borough Market, Hotel ChocolatMon Mouth Coffee en de oudste Pub van Londen Ye Olde Mitre. We eten the original Fish and Chips in The Old bank of England. Op zaterdag heeft u de gelegenheid Londen op eigen gelegenheid te ontdekken met bijvoorbeeld een bezoek aan Camden market.

Ook het samen reizen is erg waardevol: onderweg maakt u alvast kennis met de andere deelnemende collega’s uit uw vakgebied en bent in de gelegenheid samen te sparren en van elkaar te leren.

Wilt u een indruk krijgen van een van de vorige trendtours? Download hier het programmaboekje van de trendtour naar Londen in 2017

Vervoer naar en in Londen, het eten en drinken gedurende de twee dagen en de hotelovernachting zijn uiteraard inbegrepen.

Een fantastische tour waarbij de eenvoud van de concepten centraal stond. Veel inspiratie opgedaan, praktisch en toepasbaar op mijn eigen organisatie! Leuke en gezellige groep, bovendien veel geleerd van de collega’s van andere zorginstellingen, zeer waardevol!

Ton Stam Teamleider brasserie De Merwelanden

Doelgroep

Onze trendtours zijn geschikt voor iedereen die verantwoordelijk is voor gastvrijheid binnen een zorgorganisatie, zoals een facilitair manager, hoofd voeding, manager hotelservices of bestuurder.

Eindtermen

Na afloop van de trendtour heeft u diverse ideeën opgedaan binnen verschillende horeca- en retailconcepten die u als inspiratiebron kunt gebruiken binnen uw eigen zorghoreca.

Geïnteresseerd in deze opleiding?

  Datum Tijd Locatie Lunch Prijs
1 en 2 november 2019 twee dagen Londen Inclusief reis en verblijf € 750
*deelname mogelijk o.b.v. beschikbaarheid vliegtickets en hotel
Inschrijven

Laat u inspireren door innovatieve en mooie horecaconcepten en ga mee op tour! Meer weten over onze trendtour naar Londen? Neem contact met mij op!

Remko van der Graaff
Remko van der Graaff manager hospitality & facilitair
06 12927109
r.vandergraaff@aag.nl