Details

  • Op een inspirerende locatie
  • Inclusief lunch
  • €195

Hoe ziet het eten en drinken er binnen uw organisatie uit in 2025?

In de toekomst gaan we het eten en drinken voor cliënten en patiënten anders organiseren. Inzichten en werkwijzes veranderen. Hoe? Dat laten we aan u zien tijdens het evenement ‘Toekomst van eten en drinken in de zorg’. We gaan in op allerhande ideeën, innovaties en oplossingen die al voorhanden óf nog in ontwikkeling zijn. Het interactieve en praktisch ingestoken evenement draait om de toekomst van eten en drinken in uw markt.

Sprekers uit de praktijk over foodsharing, foodprinting en meer

Verschillende deskundigen uit de praktijk komen aan het woord en helpen u uw voedingsdienst in te richten voor de toekomst. Of dat nu gaat om uw restaurant, keuken of maaltijdvoorziening. Zij beantwoorden vragen over het aanbieden van meerdere eetmomenten per dag, de sociale verantwoordelijkheid rondom voeding en het inrichten van een efficiënte maaltijdvoorziening. Thema’s die aan bod komen zijn: foodsharing, simplify your food, food printing, kooktechnieken en duurzaamheid.

Ideeën, innovaties en oplossingen die inspireren en ogen openen

Michel van Tilborg Michel van Tilborg adviseur

Programma

  • Wat kunt u van deze dag verwachten?
  • 12.00 - 12.30 Ontvangst
  • 12.30 - 13.30 Lunch
  • 13.30 - 16.30 Toekomst van voeding in de zorg met allerhande ideeën, innovaties en oplossingen
  • Inrichting van de voedingsdienst in de toekomst
  • Kennismaking met een circulair ingericht restaurant
  • 16.30 - 17.00 Afsluiting

Eindtermen

Na afloop van dit evenement heeft u inspiratie opgedaan over de toekomst van voeding in de zorg. Deze nieuwe ideeën kunt u vervolgens als inspiratiebron gebruiken binnen uw eigen (zorg)horeca.

Doelgroep

Het evenement organiseren wij speciaal voor managers vastgoed en facilitair, hoofden voeding, managers catering en coördinatoren services.

Geïnteresseerd in dit evenement?

  Datum Tijd Locatie Lunch Prijs
27 maart 2019 12.00 - 17.00 uur op een inspirerende locatie Inclusief €195
Inschrijven

Meer weten over het evenement Toekomst van voeding in de zorg? Neem contact met mij op!

Stijn Creemers