Details

  • Online live stream
  • Door Rutger Mollee

Contact maken is een van de belangrijkste succesfactoren van een meeting of presentatie. Voor online geldt dat in het bijzonder. De afstand tussen jou en je publiek is groter.

Meer dan ooit werken we vanuit thuis, zijn er ‘hybride’-vergaderingen en ligt ‘zoom-moeheid’ op de loer. Contact maken én de aandacht vasthouden zijn de belangrijkste succesfactoren voor een meeting of presentatie.

Presentatiecoach Rutger Mollee

Voor online geldt dat in het bijzonder en is het nog lastiger. Hoe krijg je contact met de deelnemers, houd je de aandacht vast en waar moet je op letten? Wij hebben Rutger Mollee gevraagd daarover een webinar te verzorgen. Rutger is presentatiecoach voor de top van Nederland en neemt ons mee in de succesfactoren van een webinar.

Gratis webinar

Kortom; vergadert u online, geeft u online presentaties of verzorgt u online webinars? Neem dan gratis deel aan het webinar van Rutger op donderdag 28 januari van 09.30 tot 11.00 uur. In het eerste uur van deze interactieve sessie behandelt hij de verschillende interactie varianten en welke wanneer in te zetten. In het halfuur daarna is er ruimte voor aanvullende vragen en om ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Voorkom 'zoom moeheid' bij een meeting of presentatie

Marcel Melenhorst directeur

Rutger Mollee

Rutger Mollee is presentatiecoach, dagvoorzitter, actief voor “De Speld” en is docent aan de beroepsopleiding voor dagvoorzitters. Hij was finalist bij de verkiezing ‘Dagvoorzitter van het jaarʹ.

Doelgroep

Dit webinar is bedoeld voor iedereen die online meetings en presentaties geeft en organiseert.

Geïnteresseerd in dit webinar?

  Datum Tijd Locatie Lunch Prijs
donderdag 28 januari 2021 09.30 - 11.00 uur Online n.v.t. gratis
Inschrijven

Meer weten over dit webinar? Neem contact met ons op!