Eindelijk zelf aan de knoppen draaien!

De aandacht voor zorgvastgoed versterkt. Het bouwregime is afgeschaft en het overgangsregime biedt legio kansen. Zorg er voor dat de kapitaallasten geen problemen veroorzaken binnen de integrale bekostiging en ga op een meer commerciële manier om met uw vastgoed. Het zelf opstellen van vastgoedberekeningen en kunnen analyseren van de uitkomsten wordt steeds belangrijker.

De toekomstige integrale bekostiging is een leerfase om als organisatie zelf om te gaan met investeringsbeslissingen. Voor verantwoorde investeringsbeslissingen is het hebben van inzicht in vastgoedberekeningen essentieel. De training Rekenen aan Zorgvastgoed biedt u inzicht, praktische hulpmiddelen en kennis om zelf te aan de slag te gaan.

Ga zelf aan de slag met vastgoedberekeningen.

Bram Baselmans Bram Baselmans manager

Programma

Dit is een incompanytraining. Wij geven deze training bij u of bij ons op kantoor, met uitsluitend deelnemers van uw eigen organisatie. Het programma sluit aan op uw specifieke situatie. Zo kunt u de lesstof direct in uw eigen omgeving of op uw eigen situatie toepassen.

Doelgroep

Deze training is interessant voor al uw medewerkers die willen rekenen aan zorgvastgoed. Bijvoorbeeld: controller, HEAD, managers huisvesting, vastgoed of facilitair, locatiemanagers en directeuren.

Eindtermen

Na afloop van deze training kunt u zelf vastgoedberekeningen opstellen. Ook weet u hoe u een BAR, IRR en bedrijfswaarde berekent en wat dit betekent. U weet welke parameters invloed hebben op de uitkomsten en hoe u scenario’s uitwerkt.

Geïnteresseerd in deze incompanytraining?

Vraag een offerte aan

Meer weten over rekenen aan zorgvastgoed? Neem contact met mij op!

Bram Baselmans