Details

  • Meerdere locaties
  • Prijs op aanvraag

Is de horeca in uw zorgorganisatie betaalbaar?

Voor veel zorgorganisaties is het betaalbaar maken (én houden) van zorghoreca een uitdaging. Of het nu gaat om een (huiskamer)restaurant, een brasserie of grand café: vaak wordt er verlies gedraaid. Bijvoorbeeld omdat er vanwege het scheiden van wonen en zorg steeds minder vraag is naar een maaltijdvoorziening. Hoe zorgt u ervoor dat uw zorghoreca winst maakt of op zijn minst betaalbaar wordt?

Het is belangrijk om alle facetten van de bedrijfsvoering kritisch te analyseren:

  • Past het hebben van zorghoreca nog wel in uw visie?
  • Is uw aanpak wel de juiste? Of past een ander concept beter bij uw organisatie?
  • Heeft u alle kosten inzichtelijk? Op welke kosten kunt u besparen?
  • Benut u alle kansen? Hoe kunt u zorgen voor meer omzet?

In deze workshop helpen wij u bovenstaande en vele andere vragen te beantwoorden. We gaan in op actuele trends en ontwikkelingen, ook in andere branches. Daarnaast reiken we u praktische handvatten aan waarmee u aan de slag kunt. Hierbij hebben wij maar één doel: méér rendement!

Verhoog het rendement uit uw zorghoreca met onze praktische handvatten en tips.

Stijn Creemers Stijn Creemers adviseur

Programma

  • Wat kunt u van deze dag verwachten?
  • 09.00 - 09.30 Ontvangst
  • 09.30 - 10.00 Teamdiscussie: welke acties onderneemt u om het rendement van uw zorghoreca te verbeteren?
  • 10.00 - 10.30 Oplossingen: hoe kunt u uw rendement verbeteren?
  • 10.30 - 10.45 Pauze
  • 10.45 - 12.00 Casus
  • 12.00 - 12.30 Afsluiting en lunch

Doelgroep

Deze workshop is geschikt voor financieel en facilitair managers, managers voeding en hotelservices en bestuurders die verantwoordelijk zijn voor zorghoreca.

Eindtermen

Aan het eind van deze workshop gaat u naar huis met praktische handvatten en tools waarmee u direct het rendement van uw zorghoreca kunt verbeteren.

Geïnteresseerd in deze demosessie?

Vraag een offerte aan

Meer weten over zorghoreca? Neem contact met mij op!

Stijn Creemers