Ontdek de mogelijkheden om meer uit uw Youforce-omgeving te halen

Binnen het Youforce portaal automatiseren we verschillende HR-processen. Hierbij zien we het maken van verbeter- en efficiencyslagen als een continu proces. In onze Youforce-nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van interessante ontwikkelingen.

Vanwege de corona-maatregelen vonden wij het ook dit jaar niet verantwoord om een Inspiratiesessie Youforce te plannen. Maar dat betekent niet dat we stil zitten! Wij willen u toch op een boeiende en betrokken wijze meenemen in onze mooie ontwikkelingen binnen Youforce. Ontwikkelingen waarop corona gelukkig geen grip heeft en waarmee wij ons nog steeds dagelijks bezig houden. Op deze pagina vindt u zeven filmpjes over MKSA, Verlofregelingen en de voordelen binnen Youforce die HR Core Online u biedt.

Ook bieden we u de mogelijkheid om via het formulier onderaan de pagina rechtstreeks vragen te stellen aan het Youforce team.

We zijn benieuwd hoe u deze vorm van kennis delen waardeert! Daarom willen we u vragen om, nadat u de video’s en factsheets heeft bekeken, het evaluatieformulier onderaan deze pagina in te vullen.

Ontdek nieuwe mogelijkheden, krijg handige tips & tricks en wissel ervaringen uit met andere Youforce-gebruikers.

Anneke Broeders Anneke Broeders ontwikkelcoördinator e-HRM

Inspiratiefilmpjes december 2021

Factsheets

Meer weten over Youforce? Neem contact met mij op!

Rob van Griensven manager sales & accountmanagement
06 51223978
r.vangriensven@aag.nl