Ontdek de mogelijkheden om meer uit uw Youforce-omgeving te halen

Binnen het Youforce portaal automatiseren we verschillende HR-processen. Hierbij zien we het maken van verbeter- en efficiencyslagen als een continu proces. In onze Youforce nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van interessante ontwikkelingen.

Vanwege de corona-ontwikkelingen en de maatregelen die het RIVM uitvaardigt, vinden wij het niet verantwoord om de Inpiratiesessies Youforce op korte termijn te plannen. Maar dat betekent niet dat we stil zitten! Wij willen u toch op een boeiende en betrokken wijze meenemen in onze mooie ontwikkelingen binnen Youforce. Ontwikkelingen waarop corona gelukkig geen grip heeft en waarmee wij ons nog steeds dagelijks bezig houden. Op deze pagina vindt u acht filmpjes en drie factsheets over de nieuwste ontwikkelingen. Ook bieden we u de mogelijkheid om via het formulier onderaan de pagina rechtstreeks vragen te stellen aan het Youforce team.

We zijn benieuwd hoe u deze vorm van kennis delen waardeert! Daarom willen we u vragen om, nadat u de video’s en factsheets heeft bekeken, het evaluatieformulier onderaan deze pagina in te vullen.

Ontdek nieuwe mogelijkheden, krijg handige tips & tricks en wissel ervaringen uit met andere Youforce-gebruikers.

Anneke Broeders Anneke Broeders ontwikkelcoördinator e-HRM

Inspiratiefilmpjes november 2020

Factsheets

Meer weten over Youforce? Neem contact met mij op!

Rob van Griensven manager sales & accountmanagement
06 51223978
r.vangriensven@aag.nl