Details

  • Op uw of onze locatie
  • Prijs op aanvraag

Draagt u met inkoop bij aan een goed leven voor uw cliënt?

Met inkoop creëert u toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen voor uw cliënten. En een tevreden klant kan positief bijdragen aan versteviging van de marktpositie en het succes van een zorgorganisatie. Een efficiënt inkoopproces is dan ook essentieel.

Tijdens deze workshop maken we het begrip inkoop inzichtelijk en bespreekbaar. Aan de hand van een inkoopselectietraject voor eten en drinken leren we u het belang van een doelmatig en doelgericht inkoopproces. Ook nemen we u mee in de verschillende fases van de inkoopontwikkeling van uw inkoopafdeling. Na afloop van de workshop gaat u naar huis met volop inspiratie over het verbeteren van de inkoopfunctie in uw zorgorganisatie én het leven van uw cliënten.

Verbeter uw inkoopfunctie: het draagt bij aan het succes van uw zorgorganisatie en een beter leven voor uw cliënten.

Jelle Tigelaar Jelle Tigelaar manager

Programma

Dit is een incompanytraining met een programma op maat. Wij geven deze training bij u of bij ons op kantoor, met uitsluitend deelnemers van uw eigen organisatie. Het programma sluit aan op uw specifieke situatie. Zo kunt u de lesstof direct in uw eigen omgeving of op uw eigen situatie toepassen.

Doelgroep

Deze workshop is geschikt voor iedereen die verantwoordelijk is voor de inkoop binnen een zorgorganisatie, zoals een (facilitair) manager, directeur bedrijfsvoering of bestuurder.

Eindtermen

Na afloop van deze workshop heeft u:

  • inzicht in belang van business gedreven inkoop in de zorg;
  • inzicht in het succesvol inkopen van eten en drinken
  • inzicht in een succesvolle casus van een complex leveranciersselectietraject;
  • handvatten, tips en technieken om de volwassenheid van uw inkooporganisatie te beoordelen.

Geïnteresseerd in deze incompanytraining?

Vraag een offerte aan

Meer weten over inkoop in de zorg? Neem contact met mij op!

Jelle Tigelaar