Specificaties

  • Ludiek, onderhoudend, informatief en inspirerend
  • Online event
  • Keynote sprekers

De wereld op zijn kop. Is hij dat al niet, dan gaan we dat op 17 september doen. Natuurlijk, zoals u dat van ons gewend bent, op een leuke en leerzame manier. Met geweldige sprekers in uw eigen inspirerende omgeving: thuis, op het werk of waar u ook bent.

Natuurlijk houden we onze vaste donderdag na Prinsjesdag als AAG-event aan. Corona of niet. Juist nu in een periode waarbij veel mensen op afstand van elkaar werken, beeldbellen normaal is geworden en sociale contacten verschralen. We treffen elkaar niet zo vaak. En daar gaan we verandering in brengen. We verzamelen ons digitaal rondom meerdere topsprekers uit eigen huis en daarbuiten. Zij hebben u wat te brengen. Ludiek, onderhoudend, informatief en inspirerend.

De wereld op zijn kop. Is hij dat al niet, dan gaan we dat op 17 september doen.

Marcel Melenhorst Marcel Melenhorst directeur

Japke-d. Bouma is journalist bij NRC. Elke week schrijft ze over de taal die ze om zich heen hoort. Zo probeert ze te achterhalen wat managementgoeroes echt bedoelen. Japke is bekend van haar boeken als “Ga lekker zelf in je kracht staan”, “Uitrollen is het nieuwe doorpakken”. Speciaal voor ons gaat ze in op enkele actuele uitdrukkingen in de zorg. Een ludieke start van de dag met een heldere boodschap.

Petra en haar AAG-collega’s nemen u graag mee in de benchmark over digitale volwassenheid van zorgorganisaties in de ondersteuning van primaire processen.

Rutger Mollee is presentatiecoach, dagvoorzitter en comedian bij Speak to Inspire. Hij leert mensen beter te presenteren. Maar ja. In een online omgeving waar het contact maken met het publiek net even anders is. Hoe doe je dat dan? Gegarandeerd dat uw online presentaties binnen de eigen organisatie de volgende keer anders verlopen. Presentaties op zijn kop.

Bram en zijn collega’s zijn dagelijks bezig met de financiële werkelijkheid van morgen naar het nu te brengen. Hoe hij dat doet vertelt hij graag.

De nummer 1 als het gaat om sprekers op het gebied van technologie in de zorg is vast en zeker Lucien. Als voormalig oprichter van de Radboud Universiteit Nijmegen Medisch Centrum REshape Center en adviseur van de Raad van Bestuur heeft Lucien veel ervaring opgedaan in de gezondheidszorg. Daardoor is hij de afgelopen decennia op de voorgrond gekomen van gezondheidszorg- en zorginnovatie in Nederland. Dagelijks volgen 800.000 mensen zijn blog. Zijn nieuwste boek, Augmented Health(Care) beschrijft welke dramatische veranderingen voor de gezondheid en de gezondheidszorg in het verschiet liggen.

Gaat er nog meer op z’n kop?

Op de eerste plaats hebben we naast deze keynote sprekers onze eigen mensen die u graag meenemen in actuele ontwikkelingen. Het tempo tijdens deze ochtend ligt hoog; korte betekenisvolle presentaties vanuit een professionele studio waardoor we zeker weten dat u op het puntje van de stoel blijft zitten. En zeker: we lassen korte koffiepauzes om even op adem te komen. Daarnaast wacht degene die het evaluatieformulier hebben ingeleverd een leuke verrassing. 

Dus. Kort nog even wat zaken op een rij

  • Wanneer? Donderdag 17 september
  • Hoe laat? 09.00 -12.45 uur
  • Waar? Uw eigen omgeving (thuis, op het werk)
  • Wat is het thema? Taal, presentaties en techniek; de wereld op zijn kop
  • Voor wie? Naast financials in de zorg, nodigen wij voor deze speciale online beleving ook andere professionals in de bedrijfsvoering in de zorg uit. Bestuurders, Raden van Toezicht, Managers van afdelingen P&O/HRM, Vastgoed, Facilitair: jullie zijn allemaal van harte welkom.
  • Hoe kan ik inschrijven? Klik op deze hyperlink om u in te schrijven.

Inschrijven

  Datum Tijd Locatie Lunch Prijs
donderdag 17 september 2020 09.00 - 12.45 uur online event gratis
Inschrijven