Details

  • Op uw of onze locatie
  • Prijs op aanvraag

In één dag op de hoogte van de financiering van het Nederlandse zorgstelsel

Het Nederlandse zorglandschap is de laatste jaren rigoureus veranderd. Nieuwe wet- en regelgeving en een andere wijze van bekostigen leid(d)en binnen organisaties tot veel veranderingen. Processen worden anders ingericht en de samenwerking tussen zorgprofessionals en ondersteunende diensten wordt steeds belangrijker. Wederzijds begrip voor elkaars kwaliteiten, kunde, kennis en taakstelling is essentieel. Een doelstelling die makkelijker bereikt wordt als eenieder weet hoe het Nederlandse zorgstelsel sinds 2015 in elkaar zit.

In deze training nemen we u mee in het verander(en)de zorglandschap. Hierbij staan wetgeving, bekostiging en hoe dit te organiseren in uw organisatie centraal. Natuurlijk aangevuld met uw vragen en specifieke wensen.

Elementaire basisbegrippen, wet- en regelgeving en actualiteiten in de zorg staan centraal in deze training.

Carla Juffermans business consultant

Programma

Dit is een incompanytraining met een programma op maat. Wij geven deze training bij u of bij ons op kantoor, met uitsluitend deelnemers van uw eigen organisatie. Het programma sluit aan op uw specifieke situatie. Zo kunt u de lesstof direct in uw eigen omgeving of op uw eigen situatie toepassen.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor startende en non-financials in de zorg die onbekend zijn met financiering van de gezondheidszorg en branchespecifieke onderwerpen. Deelnemers die eerder deze training volgden, merkten op dat het ook een goede training is voor medewerkers die al langer werkzaam zijn op de financiële afdeling en graag hun kennis willen opfrissen.

Eindtermen

Na afloop van deze training kent u elementaire basisbegrippen uit het Nederlandse zorgstelsel en de wet- en regelgeving binnen de financiering van de gezondheidszorg. U bent in staat managementinformatie te lezen en begrijpen. Daarnaast bent u op de hoogte van de actualiteiten binnen uw werkgebied.

Geïnteresseerd in deze incompanytraining?

Vraag een offerte aan

Meer weten over de financiering van het Nederlandse zorgstelsel? Neem contact met mij op!