Details

  • Online live stream
  • € 0

De zorg heeft helaas te maken met een behoorlijk personeelstekort. Hoe organiseer je in 2021 nog een zorgvraaggestuurde planning die optimaal aansluit bij de beschikbaarheid aan medewerkers?

Oplossen personeelstekort

Landelijk vinden verschillende initiatieven plaats, zoals het motiveren van overtallig personeel uit andere branches om voor de zorg te kiezen. Toch blijft het probleem groot. Maar de oplossing van het personeelstekort is dichterbij dan u denkt. Uw interne plannings- en roosteringsprocessen zorgvraaggestuurd inrichten met behulp van nieuwe, bewezen technologie, helpen uw personeelstekort op te lossen. Daarnaast brengt het diverse voordelen voor uw medewerker, organisatie en het belangrijkste: de cliënt.

Nog slimmer

Wij van AAG geloven dat het nog slimmer kan. Clientvriendelijk en prettig voor de zorgprofessional. En met minder FTE’s. De mogelijkheden en enkele voorbeelden laten we graag zien tijdens dit webinar. Het webinar wordt opgenomen zodat u deze achteraf nog eens kunt bekijken. Ook is er na afloop een hand-out beschikbaar.

Hoe organiseer je in 2021 een zorggevraaggestuurde personeelsplanning?

Remco Vermeulen teamleider planning & roostering

Doelgroep

Dit webinar is bedoeld voor zorgmanagers, teamleiders, planners en medewerkers HR/Planning & Control, werkzaam bij een zorgorganisatie.

Eindtermen

Na afloop van dit webinar weet u hoe het zorgvraaggestuurd inrichten van uw interne plannings- en roosteringsprocessen, kan bijdragen aan het oplossen van uw personeelstekort.

Locatie

Online: u heeft alleen een rustige werkplek en computer met camera en audio nodig. Het webinar wordt gegeven via Zoom.

Let op: soms worden online sessies in Zoom of andere programma’s geblokkeerd binnen het bedrijfsnetwerk van organisaties. Wij adviseren u van tevoren na te gaan of dit bij uw organisatie ook het geval is. Dan is het aan te raden de opleiding buiten het bedrijfsnetwerk, dus bijvoorbeeld thuis of op een andere locatie, te volgen.

Geïnteresseerd in dit webinar?

  Datum Tijd Locatie Lunch Prijs
dinsdag 8 juni 13.30 - 15.00 Online n.v.t. gratis
Inschrijven

Meer weten over dit webinar of dit onderwerp? Neem contact met ons op!

Remco Vermeulen teamleider planning & roostering
06 30012590
r.vermeulen@aag.nl