Details

 • Online live stream
 • € 0
 • U bepaalt welke onderwerpen we bespreken
 • Ruimte voor uw vragen

Hoe maakt u duurzaamheid praktisch? Waar begint u en wat is bijvoorbeeld uw stappenplan in het kader van de Green Deal? Tijdens het webinar Duurzaamheid in de zorg geven wij u handvatten hiervoor en lichten we het plan van aanpak van AAG toe aan de hand van praktijkvoorbeelden uit de zorg. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit GRATIS webinar over Duurzaamheid in de Zorg op 18 mei a.s. van 15.00 uur tot 16.30 uur.

In dit webinar nemen we u mee in de laatste stand van zaken rondom wet- en regelgeving van duurzaamheid in de zorg. Vervolgens introduceren we ons gestandaardiseerd Plan van Aanpak met daarbij praktijkvoorbeelden van verschillende zorgorganisaties. In het tweede deel van het webinar zoomen we in op uw specifieke vraagstukken, die u zelf bepaalt!

Welk thema wilt u behandelen?

Geef op het inschrijfformulier bij ‘Leerdoel‘ aan, welke vragen wij voor u mogen beantwoorden en/of welke onderwerpen wij voor u mogen behandelen.

Bijvoorbeeld over:

 • Duurzaam vastgoed en de routekaart
 • Maatschappelijk verantwoord inkopen
 • Duurzame- en circulaire business cases voor nieuwbouwprojecten
 • Duurzame eet- & drinkconcepten
 • Duurzaam facilitair proces (schoonmaak, wassen/linnen, afval, etc.)
 • Duurzaamheid integreren in de onderhoudsplannen
 • Circulaire concepten in de zorg

Heeft u ander thema of vraag die u over duurzaamheid in de zorg wilt bespreken? Laat het ons weten via het inschrijfformulier.

Wij lichten het plan van aanpak van AAG voor duurzaamheid in de zorg toe

Ivo de Visser adviseur

Doelgroep

Het webinar is interessant voor managers vastgoed en facilitair in de zorg. Bent u werkzaam in de zorg en geïnteresseerd in duurzaamheid voor uw organisatie? Schrijf u dan ook in.

Docenten

Uw hoofddocent Ivo de Visser is adviseur duurzaamheid & innovatie en helpt zorgorganisaties te verduurzamen en bovendien om hierbij de regie in eigen handen te houden.

Afhankelijk van de onderwerpen die deelnemers willen behandelen, vragen wij collega’s met de juiste expertise om als docent op te treden.

Locatie

Online: u heeft alleen een rustige werkplek en computer met camera en audio nodig. Het webinar wordt gegeven via Zoom.

Let op: soms worden online sessies in Zoom of andere programma’s geblokkeerd binnen het bedrijfsnetwerk van organisaties. Wij adviseren u van tevoren na te gaan of dit bij uw organisatie ook het geval is. Dan is het aan te raden het webinar buiten het bedrijfsnetwerk, dus bijvoorbeeld thuis of op een andere locatie, te volgen.

Geïnteresseerd in dit webinar?

  Datum Tijd Locatie Lunch Prijs
18 mei 2021 15.00 - 16.30 uur Online n.v.t. gratis
Geef op het inschrijfformulier bij 'Leerdoel' aan, welke vragen en/of onderwerpen met betrekking tot duurzaamheid in de zorg u op het programma wilt terugzien.
Inschrijven

Meer weten over dit webinar of dit onderwerp? Neem contact met mij op!