Details

  • Basis en gevorderd
  • Zelf aan de slag
  • Maximaal 10 deelnemers
  • Prijs op aanvraag

Even iets uitrekenen…

Of een lijstje maken en sorteren. Aanpassingen doen in een ontvangen Excel-document. Wie komt dat nou niet tegen in het dagelijkse werk? In vrijwel elke organisatie is Excel een standaard, veelgebruikt programma. In de praktijk zien we echter dat sommige medewerkers onnodig ingewikkelde of tijdrovende handelingen uitvoeren voor zaken die met behulp van Excel snel opgelost worden. Het (goed) gebruiken van Excel helpt om sneller te werken, voorkomt onnodig overtypen van lijstjes en helpt bij het vermijden van rekenfouten. Daarom bieden wij Excel-trainingen aan speciaal voor medewerkers in de zorg.

Basis en gevorderd

In de basistraining behandelen we de meest elementaire, veelgebruikte functies in Excel. In de training voor gevorderden breiden we de basiskennis uit met andere handige functies die uw werkzaamheden vereenvoudigen.

Excel – Basis Excel – Gevorderd
Vereiste basiskennis Enige ervaring met Windows en MS Office Gebruikerservaring met Excel zoals bijvoorbeeld invoeren tekst en getallen, rekenen met cellen, opmaken van cellen en eenvoudige functies als de SOM-functie.
Leerdoelen In één dagdeel leert u: In één dagdeel leert u:
gegevens invoeren rekenen met (samengestelde) formules
cellen opmaken analyseren van een dataset
rekenen met cellen en formules voorwaardelijke opmaak
formules kopiëren foutmeldingen oplossen
foutmeldingen oplossen grafieken (op)maken
afbeeldingen invoegen draaitabellen maken
grafieken maken
printen

Zelf aan de slag

Het programma kent een hoog praktisch gehalte: u gaat dus zelf aan de slag met Excel. Voorafgaand aan de opdrachten krijgt u steeds een duidelijke instructie. Complexere handelingen loopt u stap voor stap door met een kundige docent. Uiteraard is er ruimte voor inbreng van Excel-documenten van uw organisatie waar u graag beter mee wilt werken. In verband met de praktische aard van de training werken we in groepjes van maximaal 10 deelnemers.

In één dagdeel op de hoogte van de meest elementaire functies van Excel.

Bram Venhuizen Bram Venhuizen manager

Programma

Dit is een incompanytraining met een programma op maat. Wij geven deze training bij u of bij ons op kantoor, met uitsluitend deelnemers van uw eigen organisatie. Het programma sluit aan op uw specifieke situatie. Zo kunt u de lesstof direct in uw eigen omgeving of op uw eigen situatie toepassen.

Doelgroep

Deze trainingen zijn geschikt voor alle medewerkers van zorgorganisaties die regelmatig met Excel (gaan) werken en hun kennis hiervan willen uitbreiden. In verband met de praktische aard van de training werken we in groepjes van maximaal 10 deelnemers.

Eindtermen

Na afloop van de training kent u de elementaire, veelgebruikte functies in Excel en weet u hoe u Excel kunt gebruiken om uw dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen.

Leerzaam

Zeer duidelijke uitleg over Excel

Prima, duidelijk en praktijkgericht

Was boeiend met veel nieuwe mogelijkheden

Moeilijk, maar zeer interessant. Er is veel te leren. Dat ik het als moeilijk heb ervaren, ligt aan mezelf en niet aan de stof. Ik wist er weinig van.

Opfrissen met nieuwe elementen.

Geïnteresseerd in deze incompanytraining?

Vraag een offerte aan

Meer weten over de Excel-trainingen? Neem contact met mij op!

Bram Venhuizen