Details

  • Afgestemd op jouw leerdoelen
  • Ontwikkeling in business control

De rol van de controller in de zorg is de afgelopen jaren flink veranderd. Naast de traditionele rol van financial controller komen er taken bij die meer liggen op het gebied van advisering en beslissingsondersteuning.

Inspirerend traject

Daarnaast wordt het sturen op toekomstgerichte informatie steeds belangrijker en wordt verwacht dat de controller de hedendaagse complexe datastromen weet te vertalen tot begrijpelijke rapportages en stuurinformatie. Deze uitbreiding van het takenpakket vraagt meer van controllers op het gebied van kennis en kunde, maar ook als het gaat om soft en social skills. AAG biedt speciaal voor financials in de zorg die zichzelf verder willen ontwikkelen op het gebied van business control een inspirerend traject aan. In dit traject worden financials gecoacht door ons team van ervaren business consultants.

Programma op maat

Na een uitgebreid intakegesprek wordt een programma op maat gemaakt. Hierin wordt op basis van uw leerdoelen, die we samen formuleren, onderzocht welke trainingen binnen AAG hierbij aansluiten. Daarnaast vinden individuele gesprekken plaats met één of meerdere van onze consultants om ervaringen uit de praktijk te delen en te kunnen sparren over (persoonlijke) aandachtsgebieden waar de deelnemer zichzelf verder in wil ontwikkelen. Samen stellen we een plan van aanpak op en werken we aan de hand van dit plan van aanpak toe naar de gestelde leerdoelen.

De omvang en frequentie van de coaching bepalen we samen. Het coachingstraject kan eventueel, conform de huidige ontwikkelingen, ook digitaal georganiseerd worden.

Programma

Een programma op maat, afgestemd op jouw leerdoelen, opgebouwd uit trainingen en individuele gesprekken.

Doelgroep

Deze coaching is geschikt voor medewerkers met een financiële en control functie bij een zorgorganisatie (financial, business en zorg controllers, medewerkers en managers bedrijfsvoering) die zichzelf verder willen ontwikkelen op het gebied van business control en/of (persoonlijk) leiderschap. Deelnemers kunnen nieuw zijn in de sector of juist al jarenlange ervaring hebben en verder willen groeien in hun rol.

Eindtermen

Je eigen leerdoelen bepalen het eindresultaat van het coachingstraject. Je kennis op het gebied van bedrijfsvoering binnen de zorg is verbeterd. Daarnaast heb je tips en handvatten gekregen waarmee je jouw rol als adviseur en sparringpartner van het management beter kunt vervullen.

Geïnteresseerd in coaching? Neem contact met mij op!