Bent u klaar voor morgen? Wilt u meer doen met minder middelen? Voldoet u aan de steeds complexere regelgeving? Levert uw personeel de beste zorg of zijn zij te veel bezig met administreren? Waar begint u bij het simpeler en sneller maken van uw bedrijfsvoering? In een gratis webinar vertellen wij u er graag over.

Wij zijn van mening dat de bedrijfsvoering een belangrijk fundament is voor goede zorg. Om een zorgorganisatie succesvol te kunnen sturen is goede sturingsinformatie noodzakelijk. Informatie die naar de toekomst kijkt en niet alleen naar het verleden. Vaak zien we in de praktijk dat het verzamelen van informatie veel tijd kost waardoor er weinig tijd is voor de analyse van cijfers om tijdig te kunnen sturen naar de toekomst.

Zeker door de snelle opvolging van wijzigingen in wet- en regelgeving is dat vandaag de dag een must. De basis moet op orde zijn, zodat de informatie een betrouwbaar en juist beeld geeft van de werkelijkheid. Door mooie digitaliseringsslagen en automatisering van processen, wordt de informatie betrouwbaarder en sneller en houd je meer tijd over voor de echt belangrijke zaken.

Samen met Visma

In een webinar, samen met onze partner Visma, gaan we in op de financiële functie van de moderne zorgorganisatie en laten wij u zien hoe u uw bedrijfsvoering klaarstoomt. Voor vandaag, morgen en overmorgen.

Aansprekend praktijkvoorbeeld

Naast de ontwikkelingen die wij zien in de markt is er tijdens het webinar ook ruim aandacht voor de praktijk. Bestuurder Bart Hugen van ZorgBrug gaat in op de complexiteit van bedrijfsvoering in relatie tot de verschillende financiers en laat zien hoe AAG ondersteunt bij het implementeren van zijn visie op de bedrijfsvoering. Hij gaat daarbij in op de wijze waarop goede informatievoorziening een toegevoegde waarde biedt.

In korte tijd wordt u geïnformeerd en geïnspireerd. Kortom, zorg dat u het niet mist en meld u aan.

Praktische informatie

Datum: 20 mei 2021 van 11:00u tot 12:00u.

Dit webinar is interessant voor iedereen die zich bezig houdt met het verbeteren van bedrijfsvoering. Na afloop van dit webinar heeft u inzicht gekregen in de wijze waarop AAG de bedrijfsvoering van zorgorganisaties simpeler, sneller en menselijker maakt. Dit webinar is een samenwerking met Visma. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan dit webinar. Inschrijven kan via onderstaande link. Let op: u wordt doorgestuurd naar de website van Visma.

Direct aanmelden voor dit webinar

Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging en een link naar het webinar.

In korte tijd brengen wij u op de hoogte van onze kijk op bedrijfsvoering. Aan de hand van een praktijkcase ziet u direct de voordelen.

Rens Adam manager outsourcing

Meer weten over dit webinar? Neem contact met mij op!

Rens Adam manager outsourcing
06 11625709
r.adam@aag.nl