Details

  • Op uw of onze locatie
  • Prijs op aanvraag

Te veel, verkeerd, inflexibel, te duur?

Investeringsbeslissingen, scheiden van wonen en zorg, extramuralisering, reductie van oppervlakte en Wmo. De ontwikkelingen in de zorg staan niet stil. De uitdagingen worden groter en zorgorganisaties worden steeds ondernemender. Een krimpscenario lijkt voor vele zorgorganisaties waarheid te worden. Dat heeft ook grote invloed op uw vastgoed: te veel, verkeerd, inflexibel en te duur?

Meer weten over de wereld van de zorg?

Wij brengen u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de zorg. We delen inhoud van wet- en regelgeving met u en weten samen met u de link te leggen naar de kansen en bedreigingen voor u als woningcorporatie. Samen met de andere deelnemers delen we ideeën en gaan we op zoek naar oplossingen voor allerlei uitdagingen.

De volgende onderwerpen staan in ieder geval op de agenda:

  • achtergronden en uitdagingen van de zorgorganisaties;
  • wet- en regelgeving en NHC’s;
  • scheiden van wonen en zorg;
  • rekenen met de vergoedingen van zorgvastgoed;
  • kansen en oplossingen.

Snel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de zorg.

Bram Baselmans Bram Baselmans manager

Programma

Dit is een incompanytraining. Wij geven deze training bij u of bij ons op kantoor, met uitsluitend deelnemers van uw eigen organisatie. Het programma sluit aan op uw specifieke situatie. Zo kunt u de lesstof direct in uw eigen omgeving of op uw eigen situatie toepassen.

Doelgroep

Deze incompanytraining is geschikt voor alle medewerkers die geïnteresseerd zijn in verschillende (ook financiële) ontwikkelingen binnen het vastgoed van de zorgsector.

Eindtermen

Na afloop van deze training bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de zorg en herkent de kansen en bedreigingen voor u als woningcorporatie.

Geïnteresseerd in deze incompanytraining?

Vraag een offerte aan

Meer weten over zorgvastgoed? Neem contact met mij op!

Bram Baselmans