Over dit artikel

U heeft informatie over de bedrijfsvoering nodig om de facilitaire resultaten van gisteren te analyseren en goede keuzes voor morgen te maken. AAG biedt de mogelijkheid om door middel van business intelligence inzicht te krijgen in uw resultaten en hierop te kunnen sturen.

Vanuit ons verlangen om de bedrijfsvoering voor zorgorganisaties simpeler, sneller en vooral menselijker te maken, bieden wij zorgorganisaties een integrale aanpak. We zien dat als een continue beweging van verbetering: door het optimaliseren van data en processen ontstaat informatie en inzicht waardoor het mogelijk wordt om adequaat te sturen en beheersen.

Onze consultants zijn bezig een BI-tool te ontwikkelen specifiek voor resultaten op het gebied van uw facilitaire kosten. Op dit moment kan er met het bestaande instrument al gestuurd worden op onder andere kosten, opbrengsten, ziekteverzuim, mobiliteit etc. Verdieping op specifiek facilitaire parameters is wenselijk.

Om deze verdieping aan te brengen en het instrument verder te ontwikkelen, zijn wij op zoek naar 10 deelnemers uit het werkveld die met ons mee willen denken. Daarom organiseren we een ronde tafelsessie, waarin deelnemers input kunnen geven aan de ontwikkeling van het instrument en waarmee onze consultants verder kunnen. De sessie vindt plaats op 18 maart van 15.00 uur-17.00 uur bij ons op kantoor. We sluiten af met een hapje en een drankje.

We nodigen u van harte uit hieraan deel te nemen. Klik op onderstaande button om u aan te melden.

Aanmelden

Blijf op de hoogte! Meld u aan
voor de AAG Nieuwsbrief.

Aanmelden

Deel dit artikel

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met mij op!