Over dit artikel

Nieuwe woonconcepten, nieuwe zorgconcepten, nieuwe concepten in vastgoed; iedereen heeft het erover als dé oplossing om alle veranderingen in de markt van wonen en zorg het hoofd te bieden. Maar dé oplossing bestaat niet en dat maakt het interessant.

Doet u mee?

Want wat verstaan zorgorganisaties en woningcorporaties nu eigenlijk onder conceptontwikkeling, wanneer en hoe wordt dit toegepast en wat levert het op? Iedere organisatie heeft voor zichzelf het meest passend concept en daarmee is het uniek. Maar wat is dat dan? Daarom doen we een rondje langs de velden en nodigen wij u uit om deel te nemen aan het onderzoek naar conceptontwikkeling in wonen en zorg. De uitkomsten verwerken we in een publicatie die we vanzelfsprekend graag met u delen. Het invullen van de enquête duurt circa 10 minuten en kan via uw mobiele telefoon, tablet of pc.

Klik hier om te beginnen

Seminar over conceptontwikkeling

Wij informeren u ook alvast over het seminar Conceptontwikkeling in wonen en zorg dat op 9 november in het Van der Valk Hotel bij Utrecht plaatsvindt. Als dank voor het invullen van deze enquête ontvangt u een persoonlijke uitnodiging met € 100 korting voor het seminar.

Deel dit artikel

Meer weten over dit onderzoek? Neem contact met mij op!

Evi van de Vondervoort