Over dit artikel

Nieuw Unicum is een zorgorganisatie met diverse locaties in de omgeving van Zandvoort. De organisatie biedt multidisciplinaire zorg aan volwassenen met een fysieke en eventueel ook cognitieve beperking.

Bart Haverkamp, manager bedrijfsvoering bij Nieuw Unicum, vertelt waarom de organisatie heeft gekozen voor de dienstverlening van AAG.

Vraag van Nieuw Unicum

De zaken ten aanzien van de uitvoering van het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) zijn arbeidsintensief en leggen een te groot beslag op de tijd van de betreffende coördinator. Daarom is besloten om dit uit handen te geven.

Oplossing van AAG

Een projectleider van AAG heeft het gehele proces rondom het MJOP van Nieuw Unicum overgenomen. De coördinator kan zich nu blijvend bezighouden met de dagelijkse gang van zaken en met exploitatie aangelegenheden.

Waarom AAG?

Nieuw Unicum heeft gekozen voor AAG omdat AAG bekend is met de gezondheidszorg, kennis van zaken heeft op het vakgebied van gebouwonderhoud, meerjarenonderhoudsplannen en met name ook het uitvoeren en bijwerken daarvan. Gebruik maken van AAG ontlast en ontzorgt de afdeling.

Meerwaarde van AAG

Het feit dat er door AAG nu veel aandacht wordt besteed aan het MJOP, geeft een signaal af aan de organisatie dat het onderhoud van vastgoed belangrijk is ter ondersteuning van de primaire processen/core business.

AAG ontlast en ontzorgt de organisatie ten aanzien van het gebouwbeheer en alles wat daar raakvlakken mee heeft.

Bart Haverkamp Manager bedrijfsvoering

Deel deze referentie

Meer weten over het meerjarenonderhoudsplan? Neem contact met mij op!